Kulepenn med innebygd kamera

En kulepenn med innebygd kamera gir deg mange muligheter

En kulepenn med innebygd kamera kan filme og ta bilder når og hvor som helst – og i tillegg er den glimrende å skrive med.

20. oktober 2022 av Redaktionen

Her i redaksjonen elsker vi å prøve nye ting – særlig når de er fotorelaterte. 

Derfor er vi også svært begeistret for denne nye kulepennen med innebygd kamera som gir oss nye muligheter til å få morsomme bilder og filmer i boks. 

Med kulepennen får du ikke bare et glimrende skriveredskap, du får også et videokamera som kan ta opp i Full HD-kvalitet og lagre opptakene dine direkte på det medfølgende 32 GB Micro SD-kortet.

Kameraet kan også fungere som webkamera når det er koblet til PC-en din med en USB-kabel. 

Vanligvis koster den 549 kroner, men nå kan den smarte kulepennen bli din for 0 kroner når du bestiller to numre av Digital FOTO for 148 kroner.

Du sparer 647 kroner!

Se tilbudet her. 

Tar opp både lyd og bilde

Den smarte kulepennen har også innebygd mikrofon, slik at du blant annet kan spille inn samtaler med legen og så lagre og spille av opptaket når du kommer hjem.

Dette er veldig praktisk i situasjoner der du får mye viktig informasjon på kort tid, og der du vanligvis ikke husker alle detaljene når du skal gjenfortelle alt til venner og familie.

Du opplever kanskje også noe på veien eller ute i naturen som du har lyst til å se igjen eller dele med andre. Da kan du enkelt klikke på pennen og ta opp alt.

> Akkurat nå kan du få den smarte kulepennen i gave med to numre av Digital FOTO for bare 148 kroner. Se tilbudet her

Om kulepennen med innebygd kamera

  • Videooppløsning: 1920 x 1080 (Full HD)
  • Batteri: 180 minutter
  • Inkludert: 32 GB micro SD-kort, USB-kabel og fem ekstra blekkpatroner

Kanskje du er interessert i...