Kamera med innebygd skriver

Polaroid har muligens skapt det perfekte festkameraet. Her kan du skrive ut favorittbildene med en gang og dele dem ut til andre på festen.

29. juni 2012

De fleste har sikkert tatt en rekke morsomme og annerledes bilder som man egentlig hadde lovet å gi andre en kopi av. Man fikk bare aldri somlet seg til å skrive dem ut. Polaroid er nå klare med en spesialitet som fjerner den dårlige samvittigheten en gang for alle.

Kameranyheten Z2300 har nemlig innebygd skriver, så man kan skrive ut en kopi av blinkskuddene og gi dem bort med en gang, uten bruk av datamaskin eller annen skriver. Kameraet benytter Polaroids spesielle skriverteknologi ZINK, hvor blekket er innebygd i papiret.

Du slipper altså helt å tenke på å bytte ut blekkpatroner, du trenger bare å ha med deg arkene. En pakke med 30 ark koster 93 kroner, og papiret måler to ganger tre tommer – noe som tilsvarer 5,1 cm x 7,6 cm.

Dette nye kameraet får en pris på rundt 1200 kroner og har en oppløsning på 10,0 megapiksler, mens skjermen er på 3,0 tommer. Du kan lese mer på engelsk om det perfekte festkameraet Z2300 her.

Kanskje du er interessert i...