Nytt Leica Q med fast objektiv

Et innovativt, men likevel klassisk nytt kamera fra Leica varter opp med full-frame-sensor og fast 28 mm-objektiv for skarpe bilder og rask håndtering.

Tradisjonsrike Leica har et nytt kamera på markedet. Leica Q er et kompaktkamera med en full-frame-sensor, 24 megapiksler og et fast 28 mm-objektiv som mestrer en blender på F1.7, som skal gjøre det raskt å arbeide med og sørge for ekstra skarpe bilder.

Leica Q er i samme stil som Leicas kvalitetsbevisste M-serie, men har fått elektronisk søker i høy oppløsning og berøringsfølsom skjerm. Skjermen er uansett ikke et must, og kameraet kan også styres via tradisjonelle fysiske knapper. Det er selvsagt Autofokus, som ifølge Leica er den raskeste i sin klasse, men Leica Q er også utstyrt med en mekanisk fokusring som kan betjenes manuelt. ISO går til 50 000, og det er innebygget Wi-Fi og NFC i kameraet.

Vil du kaste deg ut i å være kreativ, kan du benytte deg av Leica Q’s “digital frame selector”, som gir deg bilderammer på skjermen som tilsvarer at du tok bildet med en 35 mm eller 50 mm.

Les mer om Leica Q her.

Kanskje du er interessert i...