Heftig kamerazoom på ny smarttelefon

Med den nye Samsung Galaxy K zoom kan du dekke alt fra vidvinkel til tele og allikevel ha kameramobilen med deg i lomma. Det er også optisk bildestabilisering her.

29. april 2014

Få kan måle seg med Samsung når det handler om å smelte sammen kameraer og smarttelefoner til suverene produkter. Den splitter nye Galaxy K zoom byr på hele 10x optisk zoom, som dekker fra vidvinkel på 24 mm og ut på en habil telebrennvidde på 240 mm. Allikevel har den en tykkelse på bare 16,6 mm til 20,2 mm, avhengig av hvor du måler den.

Men fristelsene for fotografen stopper ikke der. Den nye kameramobilen har nemlig også optisk bildestabilisering, samt en oppløsning på 20,7 megapiksler fra en bakgrunnsbelyst cmos-bildebrikke. ISO går opp til 3200, og den har en innebygd Xenon-blits.

Galaxy K zoom lokker også med muligheten for å stille inn fokus og eksponering uavhengig av hverandre, og kameradelen byr på muligheten for å bruke følgefokus på bevegelige motiver.

Skjermen er på 4,8 tommer med en oppløsning på 1280 x 720 piksler, og operativsystemet er Android 4.4, kalt Kitkat. Den veiledende prisen er 4395 kroner, og den havner ute i butikkene i løpet av juni.

Kanskje du er interessert i...