Smarttelefon med innebygd ringblits

Google er klar med NEXUS 6, som er deres nyeste smarttelefon. Oppløsningen er høy, og ganske overraskende har den innebygd ringblits.

16. oktober 2014

Den nyeste smarttelefonen fra Google heter Nexus 6. Den er utstyrt med det splitter nye operativsystemet Android 5.0 Lollipop og et kamera med ganske spennende spesifikasjoner. Som det mest iøynefallende kan det nevnes at kameraet nå får hjelp av en ringblits, som skal sikre en jevnere belysning, så man unngår stygge slagskygger. Kameraets oppløsning er på 13,0 megapiksler, og objektivet har en fin lysstyrke på F2.0 samt optisk bildestabilisering.

Goggle har tidligere utviklet telefoner sammen med HTC, LG og Samsung, men denne gangen er det Motorola. Designmessig ligger NEXUS 6 seg da også ganske nært opp til Motorolas Moto X-telefon. Skjermen måler 6,0 tommer og har en oppløsning på 2560 x 1440 punkter. Prosessoren er av typen Quad core Krait 450 CPU 2.7 GHz. Google Nexus 6 fås med en kapasitet på enten 32 eller 64 gigabyte, og fås i fargene Midnight Blue og Cloud White.

Kanskje du er interessert i...