Xperia Z3+ er ny toppmodell fra Sony

Sony er klar med et nytt flaggskip blant sine smarttelefoner, og på Xperia Z3+ er blant annet frontkameraet blitt forbedret.

26. mai 2015

På Sonys nye toppmodell Xperia Z3+ er det særlig frontkameraet som er blitt oppgradert. Tidligere var oppløsningen på 2,2 megapiksler, men den er nå oppe i 5,0 megapiksler. Frontkameraet har et objektiv som tilsvarer 25 mm, så der er en forholdsvis kraftig vidvinkel til å fange flere personer i en selfie.

Hovedkameraet bak på telefonen har 20,7 megapiksler og en stor bildesensor som tilsvarer den i mange kompaktkameraer. ISO-verdiene kan komme helt opp på 12 800, og objektivets lysstyrke er på F2.0, så man har bedre muligheter i svakt lys. Også her tilsvarer brennvidden 25 mm.

Frontkameraet tar opp video i Full HD, mens hovedkameraet kan filme i 4K, og begge har bildestabilisering under videoopptak.

Telefonen har en Full HD-skjerm på 5,2 tommer og er utstyrt med en ny åttekjernet prosessor på 64 bit. Som de tidligere modellene i Z-serien er Z3+ dessuten vann- og støvtett, så den kan tåle å være med ned på 1,5 meters vanndybde.

Kanskje du er interessert i...