© Shutterstock

Få ny, stor e-bok: Stor guide til bedre bilder med mobilen

Se hvordan du kan ta bildene dine fra mobilen til nye høyder i denne e-boken, som er full av tips til fotografering, utstyr og apper som også kan brukes når du fotograferer med et vanlig kamera.

17. mars 2023 av Redaktionen

Telefoner er blitt ekstremt gode til å ta bilder og kan gi deg høy bildekvalitet når du bruker kameraet på best mulig måte. I denne e-boken hjelper vi deg med nettopp å få det beste ut av telefonkameraet.

Du får tips til hvordan du kan sikre enda høyere bildekvalitet og ta bilder der du virkelig bruker det lille kameraet best mulig. Vi har også funnet en rekke nyttige og smarte apper til telefonen som du kan bruke når du planlegger fototuren, er i gang med å ta bilder eller vil optimalisere bildene etter fotograferingen.

E-boken er i PDF-format, så du leser den enkelt på telefonen i f.eks. appen Bøker på iPhone eller Adobe Acrobat Reader, som fås til både Android og iOS. Du kan naturligvis også lese e-boken på nettbrett eller datamaskin.

Her får du e-boken! 

E-boken er normalt forbeholdt abonnentene, men akkurat nå kan du få den selv om du ikke abonnerer. Alt du må gjøre er å fylle ut skjemaet under, der du også takker ja til å få nyhetsbrevet. 

Skjemaet finner du her.

Kanskje du er interessert i...