OnePlus 9
© OnePlus

Kameragigant i nytt og spennende samarbeid med OnePlus

OnePlus har lansert sin nye OnePlus 9-serie, som består av OnePlus 9 Pro og OnePlus 9. OnePlus 9-serien er utviklet i samarbeid med den svenske kameraprodusenten Hasselblad.

Det kinesiske selskapet OnePlus, som har laget smarttelefoner siden 2014, har inngått et samarbeid med den svenske kameragiganten Hasselblad.

Hasselblad har laget kameraer Andre verdenskrig, og faktisk var det også Hasselblad som fikk det første kamera på månen, da det var med på Apollo 11-romferden i 1969.

Hasselblad har med andre ord årevis med ekspertise på å lage gode kameraer, og derfor er det ytterst interessant at OnePlus nå har inngått et samarbeid om sin helt nye OnePlus 9-serie.

Både OnePlus 9 Pro og OnePlus 9 har Hasselblad-kameraer

Begge de to nye smarttelefonene i OnePlus 9-serien er utstyrt med kameraer fra Hasselblad. 

Hasselblad har jobbet med å lage et smarttelefonkamera som gir brukerne mulighet for å ta bilder med naturtro og presise farger.

Teknologien som Hasselblad har utviklet til dette formålet, heter Natural Color Calibration with Hasselblad, og ifølge Hasselblad vil teknologien fremover sette standarden for fargekalibrering.

OnePlus 9 Pro kommer med skjermen Fluid Display 2.0. 

© OnePlus

Primærkameraet leverer 48 megapiksler, og ved hjelp av Hasselblads fargekalibrering innhenter kameraet fire ganger så mye fargeinformasjon til bildebrikken sammenlignet med de tidligere OnePlus-modellene.

Videre har 9-serien en ultravidvinkel på 50 megapiksler som gir brukerne mulighet for å ta flotte makrobilder ved å kunne fokusere på objekter på bare fire centimeters avstand.

9-serien har også et 8 megapiksler-telefotoobjektiv. Det er imidlertid bare OnePlus 9 Pro som har et fjerde kamera – nemlig et monokromt kamera som støtter det primære kameraet og tilfører detaljer og nyanser på svart-hvitt-bilder. Du får altså ikke det monokrome kameraet med OnePlus 9.

OnePlus 9 Pro og OnePlus 9 kan nå forhåndsbestilles.

De vejledende prisene er som følger:

  • OnePlus 9 Pro - 128 GB 9890 kroner
  • OnePlus 9 Pro - 256 GB 10 890 kroner
  • OnePlus 9 - 128 GB 7890 kroner
  • OnePlus 9 - 256 GB 8890 kroner

Du kan lese mer om de to smarttelefonene her.

Kanskje du er interessert i...