Canon EOS R6 Mark II

EOS R6 Mark II er Canons nye toppmodell i mellomklassen for fullformatkameraer.

© Digital FOTO

Canon EOS R6 Mark II – 24 megapiksler og intelligent fokussystem

Med EOS R6 Mark II har Canon oppgradert sitt viktigste speilløse kamera i mellomklassen på sentrale punkter. Vi har allerede testet kameraet, og du kan lese anmeldelsen her.

2. november 2022 av Poul Siersbæk

Med lanseringen av Canon EOS R6 Mark II er oppløsningen i deres robuste speilløse systemkamera i mellomklassen endelig oppe på 24,0 megapiksler, og ikke kun 20,0 megapiksler. Og de gode nyhetene stopper ikke her, for både bildebrikke og fokussystem er hentet fra Canons toppmodell, EOS R3. 

Canon EOS R6 Mark II

Av/på-knappen er flyttet over til høyre side.

© Digital FOTO

Intelligent fokussystem

Fokussystemet har 4897 valgbare fokuspunkter, og 1053 av dem fungerer med autofokus. En intelligent autofunksjon kan selv finne og bestemme motivtypen, men du kan også velge spesifikt mellom sporing av mennesker, dyr og kjøretøy. Her har motivgjenkjenningen også fått med flere finesser i pakken, f.eks. registrering av hester, tog og fly.

Canon EOS R6 Mark II

Styrespaken på kameraet er litt større. Ellers er baksiden uforandret.

© Digital FOTO

Vi har som noen av de første i verden fått mulighet til å bruke kameraet før lanseringen, og vi har helt eksklusivt låst opp anmeldelsen slik at du kan lese om hvordan dette kameraet klarer seg på viktige områder.

Les anmeldelsen vår av Canon EOS R6 Mark II her 

Kanskje du er interessert i...