Olympus OM-D E-M1 Mark II

Førsteinntrykk av Olympus OM-D E-M1 Mark II

Vi er godt i gang med å teste Olympus sitt nye flaggskip, OM-D E-M1 Mark II, og førsteinntrykkene lover utrolig godt.

2. januar 2017

Som noen av de første har vi fått Olympus sin nye toppmodell OM-D E-M1 II i hendene, og vi har allerede rukket å ta mer enn 1000 bilder. Blant annet har vi testet den forrykende bildestabiliseringen, som gir imponerende 5,5 eksponeringstrinn.

Olympus OM-D E-M1 II

Mye inspirasjon

OM-D E-M1 Mark II flommer over av inspirerende funksjoner. Favoritten vår er muligheten til å knipse 60 bilder i sekundet med full oppløsning uten autofokus, og 18 bilder pr. sekund med. Men også såkalt Live Composite, som gjør det enkelt å få perfekt eksponering når man maler med lys, fotograferer stjernespor eller fyrverkeri på lang eksponering.

Imponerende søker

Søkeren er stor, skarp og informativ og blant de beste elektroniske søkerne vi har sett. Den kan selvfølgelig bli satt opp på flere forskjellige måter, f.eks. med histogram eller vater.

Live Composite

Snart kan du lese hele anmeldelsen i bladet og i Utstyrsguiden, der vi blant annet går i dybden på bildekvaliteten ved både høy og lav ISO-verdi. I mellomtiden kan du se noen av de første bildene våre med det imponerende systemkameraet her:

Les alle testene og anmeldelsene i Utstyrsguiden her.

Kanskje du er interessert i...