Fujifilm X-T100

Fujifilm X-T100 går ikke på kompromiss når det gjelder design og funksjoner.

© Jonas Rask // Fujifilm

Fujifilm X-T100: Funksjonelt systemkamera til god pris

Med nye Fujifilm X-T100 kommer Fujifilm med nok et spennende kamera til den avanserte X-serien. Selvfølgelig i Fujifilms vante retro-design.

24. mai 2018 av Poul Siersbæk

Fujifilm X-T100 er klare med et nytt og avansert systemkamera i X-serien, som henvender seg til nybegynnere og andre som vil bli kjent med Fujifilms X-system. 

Prisen er nemlig veldig god, tatt i betraktning av alle funksjonene man får med.

Kameraet har en oppløsning på 24,2 megapiksler, men til forskjell fra de større modellene som X-T20, X-T2, X-Pro2 og XH1 har kameraet en tradisjonell APS-C-bildebrikke i stedet for Fujifilms karakteristiske X-Trans-brikke.

Fujifilm X-T100

Fujifilm X-T100 kommer i fargene Dark Silver, Black og Champagne Gold.

© Fujifilm

Avansert autofokus i Fujifilm X-T100

Til tross for plasseringen i X-systemet har X-T100 veldig mye å by på. Kameraet har hybridfokus med 91 fasedetekterende fokuspunkter. 

Dessuten har det innebygd motivgjenkjenning når man bruker innstillingen SR+.

Kameraet tar 6,0 bilder i sekundet og har en korteste lukkertid på 1/32 000 sekund. Den elektroniske søkeren har en forstørrelsesgrad på 0,62x.

Fujifilm X-T100

Skjermen på Fujifilm X-T100 er fleksibel.

© Fujifilm

Nydelig videooppløsning

Kameraet kan filme i 4K, og det har innebygd Bluetooth og Wi-Fi, og dermed kan du raskt overføre filer til en smarttelefon. Dessuten har X-T100 11 filmfiltre og 17 avanserte justeringsfiltre.

Fujifilm X-T100

Kameraet har innebygd blits i søkerhuset.

© Fujifilm

Fujifilm X-T100 til sterk pris

Fujifilm X-T100 fås i fargene Dark Silver, Black, and Champagne Gold. 

Kamerahuset alene koster 5999 kroner, mens X-T100 i sett med objektivet XC15-45mm F3.5-5.6 koster 6999 kroner.

Redaksjonen anbefaler: 100 tips og kurs for bildebehandling
Har du full kontroll på hvordan du gjør fargene flottere og detaljene skarpere når du redigerer bildene dine? Hvis ikke er det kanskje nå du skal lære deg det.

Digital FOTO har nettopp gitt ut et en ny bok med 100 tips og kurs for Photoshop, Lightroom og Elements.

Boken er skrevet slik at det er noe for alle nivåer. Dermed får du glede av den uansett om du er nybegynner eller allerede fotograferer i råformat og redigerer alle bildene dine.

Med boken i hånden kan du enkelt løfte bildene dine til helt nye høyder, takket være de grundige trinn for trinn-veiledningene hvor vi guider deg gjennom de forskjellige funksjonene, justeringsmulighetene og effektene.

> Akkurat nå kan du få boken 100 Tips og kurs med to numre av Digital FOTO for bare 49 kroner + porto. Til sammen 98 kroner. Les mer om boken her.

Kanskje du er interessert i...