Nå kommer 4K-bilder

Panasonic utnytter at 4K-video har en høy og brukbar opløsning, så hvert stillbilde kan brukes som bilde. Nytt G7 sparer deg for trøbbelet med å plukke stillbilder.

21. mai 2015

Bilder i det splitter nye Panasonic Lumix DMC-G7 er på 16,0 megapiksler, og her kan kameraet maksimalt ta 8,0 bilder i sekundet. Men tre nye funksjoner gir nye spenende muligheter for actionbilder. Panasonic utnytter kameraets evne til å ta 4K-film, hvor hvert bilde er på 3840 x 2160, altså på 8,3 megapiksler.

4K Burst Shooting gjør at man kan ta 30 bilder i sekundet i opp til en halv time - altså som en film i 4K, men forskjellen er at man lett etterpå kan velge ut og lagre ønskede frames som et bilde i jpg, så man slipper trøbbel etterpå.

4K Burst (Start/Stop) starter filmingen, når man trykker ned udtløserknappen, og stopper opptaket igjen neste gang man trykker på utløserknappen, så man bare kan skyte løs.

Panasonic Lumix DMC-G7

Endelig er det funksjonen 4K Pre-Burst, som tar opp 30 bilder før og etter man har trykket på utløserknappen, så man er sikker på å få fanget et plutselig oåpstått øyeblikk.

Kamerahus med kitobjektivet 14-42mm koster veiledende 8999 kroner. Det er tilgjengelig i juni. ## Du kan lese mer om hva 4K er her.

Kanskje du er interessert i...