Sony ZV-E1

Sony ZV-E1 er ikke bare Sonys minste fullformatkamera. Det er også verdens minste i sitt slag med innebygd bildestabilisering.

© Sony

SONY ZV-E1 – Verdens minste speilløse systemkamera er her

Sony lanserer verdens minste speilløse systemkamera med fullformat og bildestabilisering. Sony ZV-E1 er fullt av intelligente funksjoner fra mye dyrere, større og tyngre kameraer.

Sony satte nye standarder for autofokus med intelligent motivgjenkjenning med modellen A7R V, som blant annet gjenkjenner insekter. På samme måte har det speilløse systemkameraet A7S III revolusjonert markedet for profesjonell filming.

Hittil har det vært veldig dyrt å få disse mulighetene, men med nye Sony ZV-E1 får du et speilløst systemkamera som forener alt i et langt mindre kamerahus til en mye lavere pris.

Sony ZV-E1 filmer smartere

I tillegg får du nye funksjoner som bruker kunstig intelligens til å sørge for at fokus automatisk skifter til personen som snakker når du tar opp video.

Autofokus kan også selv sørge for at hovedpersonen alltid blir vist midt i bildet. Sony har imidlertid droppet søkeren for å gjøre kameraet mindre enn de store A-modellene.

>Les også: Derfor er fullformat best

Sony ZV-E1

Designen på Sony ZV-E1 minner om det større A7C og de mindre ZV-modellene, f.eks. ZV-E10.

© Sony

3 gode detaljer ved Sony ZV-E1

God bildebrikke

Fullformatbrikken i Sony ZV-E1 er hentet fra det større Sony A7S III. Oppløsningen er bare 12,0 megapiksler, men det sikrer ekstremt støyfrie bilder på selv svært høye ISO-verdier.

Kompakt format

Med sine 12,1 x 7,2 x 5,4 cm er ZV-E1 verdens minste speilløse systemkamera med fullformatbrikke og integrert bildestabilisering. BIONZ XR-prosessorer sørger for høy hastighet og stabilitet.

Intuitiv skjerm

Den berøringsfølsomme skjermen på 3,0 tommer gjør det mulig å kontrollere viktige funksjoner under opptak på en ny og intuitiv måte. Du kan for eksempel raskt skape og velge din egen bildestil.

Sony ZV-E1 koster 30 000 kroner eller 34 000 kroner for et sett med et objektiv på 28–60 mm. Allerede nå kan du lese anmeldelsen vår i Fordelssonen ved å klikke her

Kanskje du er interessert i...