X-T1 nå i sølv

Fujifilm har lansert en ny versjon av det værbestandige X-T1.

11. september 2014

Fujilfilm ruster for alvor opp til Photokina med enda en ny modell. Denne gangen er det systemkameraet X-T1 Graphite Silver. Kameraet har en stor elektronisk OLED-søker og en APS-C X-Trans cmos II-sensor med en oppløsning på 16,3 megapiksler, samt lynrask autofokus.

Den sølvfargede X-T1 har flere av de samme funksjonene som finnes hos den nylanserte X100T. Dette inkluderer en høyeste lukkerhastighet på 1/32.000 sekund med elektronisk lukker, mulighet for å simulere film-effekten Classic Chrome, og en egen live view-funksjon til alle film-effekter. X-T1 har et flerlagsbelegg, som ifølge produsenten skal gi en ekstra flott finish.

Både den sølvfargede og den svarte versjonen av kameraet får en fastvareoppdatering i desember, som vil inneholde en rekke forbederinger. Blant disse er muligheten for å velge ut autofokus-området med fireveisknappen og muligheten for å tilpasse funksjonene i Q-menyen, så de passer til brukeren. Man får også muligheten for å velge flere hastigheter i videoopptak, som f.eks. 50, 25, og 24 bilder i sekundet. X-T1 Graphite Silver vil komme til å koste 12 000 kroner.

Kanskje du er interessert i...