Snarveier i Lightroom
© Shutterstock

Enkel snarvei til rask bildebehandling i Lightroom

Hvis du jobber med bildebehandlingsprogrammer, vet du sikkert også at det blir mange museklikk. Her ser du hvordan du kan begrense dem i Adobe Lightroom.

10. februar 2017

Adobe Lightroom er laget for full gass på jobbingen så fort du setter inn minnekortet i datamaskinen. Men visste du at du kan spare deg for mange unødvendige museklikk ved å bruke tastatursnarveiene i programmet i stedet?

Her er et par av de beste snarveiene, slik at du kan sortere mange hundre bilder på rekordtid og ikke er tom for overskudd når du skal finpusse dem i Develop-modulen.

Les også: 5 ting vi alltid gjør i Lightroom

Snarveier i Develop-modulen

Her får du de beste snarveiene i Develop, og i magasinet Digital FOTO 4/2017 får du i tillegg en rekke snarveier som gjør det mye enklere å sortere og organisere bildene dine. 

Snarveier i Develop
Snarveier i Develop

Hvis du tegner et abonnement nå, kan du lese de fem nyeste utgavene av bladet med Wype-appen for nettbrett eller smarttelefon.

Hvis du vil ha mange flere tips for Photoshop og Lightroom, får du akkurat nå to utgaver av Digital FOTO og den ettertraktede boken Photoshop-skolen til bare 49 kroner pluss frakt.

Du kan også lese guiden vår til raske snarveier for Photoshop her

Kanskje du er interessert i...