Mann som røyker sigarett

Bildebehandlingsprogrammet Luminar 3 gjør det veldig enkelt å gjøre himmelen mer intens i bildene dine.

© DigitalFOTO

Genial Luminar 3-funksjon som du ikke får i Lightroom

Nå er det slutt på kjedelige himler i bildene dine. Bildebehandlingsprogrammet Skylum Luminar 3 bruker kunstig intelligens til å forbedre bildene - og akkurat nå kan du få programmet helt gratis i Fordelssonen.

15. mai 2020

Luminar-verktøyet «Sky Enhancer» er en funksjon som helt automatisk identifiserer himmelen på bildene dine ved hjelp av kunstig intelligens.

Programmet identifiserer selv hva som skal behandles på bildet, og du bestemmer i hvilken grad. Du ordner alt med bare én skyveknapp og trekker den enkelt og effektivt fram og tilbake.

Trekk i skyvefunksjonen i midten av bildet og se effekten.

På høyre side ser du originalbildet, og til venstre har vi brukt skyveknappen AI Sky Enhancer til å forbedre uttrykket i himmelen.

Kunstig intelligens gjør det enklere å behandle bilder

De fleste bildebehandlingsprogrammer krever en viss teknisk kunnskap, og for å få maksimalt ut av programmet må du være skikkelig rå på bildebehandling.

Slik er det ikke med Luminar 3, hvor det er gjort veldig enkelt å behandle bildene dine til perfeksjon. Ved hjelp av kunstig intelligens lokaliserer programmet selv hvilke deler som skal behandles - og du velger i hvor stor grad.

Ved hjelp av enkle skyveknapper kan du med noen få klikk behandle bildene dine bedre. En prosess som ellers hadde tatt lang tid i andre bildebehandlingsprogrammer.

Luminar 3 er fullstappet av spennende funksjoner og filtre som gir bildene dine helt nye og flotte uttrykk. Du finner også alle de grunnleggende justeringene av lys, hvitbalanse, objektivfeil og mye annet, og du kan justere både jpeg- og raw-bilder.

> Les også: Den beste appen for bildebehandling

Kanskje du er interessert i...