Adobe Photoshop CC Adobe Firefly

Med Generativt Fyll kan du ganske enkelt skrive inn navnet på et objekt du ønsker å legge til i bildet, og så bruker Photoshop kunstig intelligens til å finne bilder som passer perfekt inn i bildet.

© Adobe

Kunstig intelligens gir Photoshop rå krefter

Adobe legger til nye funksjoner i Photoshop som gir bildebehandlingen et helt nytt perspektiv ved hjelp av kunstig intelligens.

8. september 2023 av Poul Siersbæk

Med Generativt Fyll-funksjonen i Photoshop kan du nå bare skrive inn navnet på et objekt du vil legge til i et bilde, så finner Adobe Firefly KI-motoren automatisk bilder som passer perfekt inn i bildet ditt.

I tillegg kan det andre nye verktøyet Generativ Utvidelse, som bruker kunstig intelligens, nå utvide et bilde i alle retninger med et realistisk resultat.

I Photoshop drar du beskjæringsverktøyet utover bildets opprinnelige kanter til ønsket størrelse. Deretter er det bare å klikke på Generer. Det hvite området fylles automatisk med innhold som smelter sammen med det eksisterende bildet og utvider lerretet. Du kan også skrive inn en beskrivelse for å få et mer spesifikt resultat.

Hvis du har en CC-konto, kan du laste ned en gratis betaversjon med de nye funksjonene på adobe.com.

>Les også: 4 gratisprogrammer til bildebehandling

Adobe Photoshop Adobe Firefly

Her har Photoshop selv fundet tre varianter af et fyrtårn, som programmet lynhurtigt og automatisk kan flette ind i dit billede.

© Adobe

Kanskje du er interessert i...