PaintShop Pro 2018 Ultimate

PaintShop Pro 2018 fungerer med Windows-maskiner, men ikke Mac.

© Corel

PaintShop Pro blir enklere og raskere

Corel har nettopp lansert en ny utgave av bildebehandlingsprogrammet sitt. PaintShop Pro 2018 byr blant annet på et helt nytt brukergrensesnitt og jobber raskere enn før.

10. august 2017 av Kristoffer Engbo

PaintShop Pro er et av de mest klassiske programmene for bildebehandling, og det har konkurrert lenge med Elements og Photoshop. Nå har Corel lansert den nye 2018-versjonen.

I programmet PaintShop Pro 2018 kan du nå velge et nytt Essentials-brukergrensesnitt som er enklere og mer oversiktlig enn før. 

Imidlertid kan du fortsatt jobbe i det fulle arbeidsområdet, og der er alle verktøyene og mulighetene fortsatt tilgjengelige.

Du kan også tilpasse brukergrensesnittet til berøringsfølsomme skjermer og dermed få for eksempel større ikoner og endre størrelsen på rullefelt.

Raskere oppstart for PaintShop Pro

PaintShop Pro 2018 Essentials workspace

I brukergrensesnittet Essentials har du et enklere skjermbilde med færre verktøy.

© Corel

Oppstarten av programmet skal nå være 50 prosent raskere enn på de tidligere versjonene, og i tillegg skal flere funksjoner i PaintShop Pro 2018 også jobbe fortere.

PaintShop Pro 2018 har også fått 10 nye fargepaletter, 30 nye pensler, 30 nye forløp, 15 nye mønstre og 30 nye teksturer.

PaintShop Pro 2018 koster 599 kroner. For 799 kroner får man Ultimate-utgaven med Painter Essentials 5, som kan lage kunstverker av bildene dine. Perfectly Clear 3 SE, som forbedrer farger, detaljer og annet i bildene, samt AfterShot 3 for avansert raw-konvertering.

Les også anmeldelsen vår av den forrige versjonen, PaintShop Pro X9.

Du kan kjøpe programmet på nett her, hvor du også kan laste ned en gratis prøveversjon.

Les også om gratis bildebehandling og programmene vi liker best. 

Kanskje du er interessert i...