Videokurs i Photoshop

Den kostnadsfrie videoen om Photoshop, der vi gir deg en oversikt over bildebehandlingsprogrammet, varer i rundt et kvarter.

Kostnadsfritt Photoshop-kurs til nybegynnere

Kom i gang med Photoshop med det kostnadsfrie videokurset, der vi gir deg en oversikt over bildebehandlingsprogrammet og viser hvor de viktigste funksjonene ligger.

Photoshop er nok verdens mest kjente bildebehandlingsprogram, og det byr på nesten ubegrensede muligheter til å forbedre bildene dine og skape utrolige manipulasjoner og sammenkopieringer.

>Les også: Her er alt du bør vite om portrettfotografering

Når du som nybegynner åpner Photoshop for første gang, kan det likevel virke overveldende, og det kan være vanskelig å se hvordan programmet er bygd opp. Her hjelper vi deg imidlertid i gang med Photoshop. I den kostnadsfrie videoen nedenfor går vi gjennom brukergrensesnittet og viser hvor de viktigste funksjonene til fotografer er.

Vi viser blant annet hvor du finner Photoshop-verktøy og innstillingene deres og hva du finner i menypunktene, og du får også se hva paletter er og hvordan du bruker dem.

Videoen er en del av grunnkurset vårt i Photoshop, som du kan se her.

Grunnkurset består av i alt åtte videoer, og i de andre videoene i grunnkurset går vi blant annet gjennom hvordan du jobber med lag, frilegger, kloner og mye mer.

>Les også: Ta flotte bilder av månen

Grunnkurs i Photoshop

I bildet nedenfor viser vi også hvordan du forbedrer farger, lys, kontrast og mye annet. Til venstre ser du originalbildet, og til høyre har du den justerte versjonen vår. Dra i linjen på midten for å se mer av de to versjonene.

Vi har også laget en videoserie der vi går gjennom Photoshop-verktøyene. Den finner du her.

Kanskje du er interessert i...