© Shutterstock

Bli en ekspert med Fotoskolens 45 videokurs

Vil du bli en bedre fotograf, er Fotoskolen tingen for deg. Abonnerer du, kan du med de mange episodene av Fotoskolen få full kontroll på kameraet og fototeknikken din.

7. august 2019 av Jeppe Vestergaard

Hvis du vil ha svar på alle fotospørsmålene dine, finnes det et sted der du kan få nettopp det.

Som abonnent på Digital FOTO kan du med Fotoskolen få svaret på alle fotospørsmålene dine. Vi har nemlig produsert en lang rekke videoer, som gir deg en grundig forklaring på hvordan du blir en bedre og sikrere fotograf.

> Les også: Slik får du kontroll på programhjulet i kameraet ditt.

Dette kan du lære i Fotoskolen

Fotoskolen byr på til sammen 45 avsnitt, og etterpå kan du kalle deg selv en fotoekspert, for videokursene  kommer innom alle områder av kameraet ditt. 

Du kan for eksempel lære, hvordan du får bedre lys med eksponeringslås. Det kan blant annet hjelpe deg med å få perfekt lys på motivet ditt, selv om det ikke befinner seg i midten av bildet.

Vi gir deg også tips til hvordan du for eksempel får kontroll på dybdeskarpheten. I denne videoen lærer du hvordan du får hjelp til å se hvordan dybdeskarpheten blir, før du tar bildet.

Med hele 45 avsnitt er selvfølgelig ikke de to eksemplene de eneste emnene vi kommer innom. I rekken av videoer finner du blant annet: 

Programhjul på kamera

Få for eksempel kontroll på programhjulet med Fotoskolen i Fordelssonen.

© Shutterstock

Slik kommer du i gang

Videoserien i Fotoskolen finner du i Fordelssonen, som er det digitale universet vårt for abonnenter.

Finn alle videoene i Fotoskolen her!

Er du abonnent, men har ikke innlogging til Fordelssonen, er det fort gjort. I Fordelssonen klikker du bare på knappen Innlogging oppe til høyre.

Så velger du fanen Opprett profil og skriv inn navn, e-postadresse og et passord som du velger selv. Klikk på Opprett profil.

Nå mottar du en e-post med en firesifret kode. Skriv inn koden og klikk på Bekreft.

Når du prøver å spille av en video eller laste ned en fil, kan det hende at du blir bedt om å legge inn abonnementsnummeret ditt.

Du finner nummeret på fakturaene fra oss. Skriv det inne uten punktum.

Riktig god fornøyelse med Fotoskolen. 

Kanskje du er interessert i...