Fordelssonen

I Fordelssonen finder du mange kursvideoer, snarveier for bildebehandling, testbilder og mye mer.

© Digital FOTO

Få mest mulig ut av Fordelssonen

Vi har lansert en ny og kraftig forbedret versjon av Fordelssonen. Her kan du se hvordan du bruker alt det spennende innholdet som gjør deg til en bedre fotograf.

21. november 2017 av Kristoffer Engbo

Vi har oppdatert vårt digitale univers i Fordelssonen med et nytt utseende, mer innhold og flere muligheter. Nå er det blitt mye enklere å finne det innholdet du er ute etter, og her kan du se hvordan du bruker Fordelssonen.

I Fordelssonen finner du mange kursvideoer i bildebehandling, og vi har tatt inn nye videoserier der vi Tipsklubben tar utgangspunkt i leserbilder, forteller hvordan de er tatt og hva som eventuelt kunne ha blitt gjort bedre i jakten på det perfekte blinkskuddet.

Vi kommer også med anbefalinger om gode fotoapper for smarttelefoner og nettbrett, og du kan se testbilder fra de anmeldte kameraene. Dessuten har ekspertene våre laget prosedyrer og forhåndsinnstillinger til Photoshop og Lightroom, og det gjør at du lan bruke bildebehandlingen vår på bildene dine med noen få klikk.

Fordelssonen er en del av abonnementet på Digital FOTO. Alle kan lese i Fordelssonen, men hvis du vil se videoer eller laste ned filer, må du være logget inn med abonnementsnummeret ditt eller en bladkode fra bladet. 

> Få full oversikt over Photoshop og Lightroom med kursboken vår, Photoshopskolen. Akkurat nå får du boken og 2 utgaver av magasinet Digital FOTO rett i postkassen for bare 49 kroner.

Innholdet blir oppdatert fortløpenede slik at du jevnlig finner nye videoer, testbilder og mye annet.

Forsiden

På forsiden av Fordelssonen finner du det nyeste innholdet samt spesielle videoer, guider og annet som vi har valgt ut. I menylinjen over kan du gå rett til Prosedyrer & Forhåndsinnstillinger, Testbilder, Videoer, Guider eller annet innhold du er på jakt etter.

Søk etter innhold

Ved å klikke på Se alt innhold får du fram en liste med alt vi har lagt i Fordelssonen. Du kan selvfølgelig også bruke søkefeltet øverst i Fordelssonen. I menyen på venstre side kan du filtrere innholdet til for eksempel bare å vise videoer om Photoshop Elements.

Innhold fra et blad

Hvis du vil finne testbilder eller for eksempel en video vi har omtalt i et tidligere blad, kan du velge bladnummeret i feltet Se innhold fra et bestemt blad, så får du en liste med alt fra netopp dette bladet.

Last ned innholdet

Hvis du vil se en video, testbilder eller laste ned prosedyrer og forhåndsinnstillinger, klikker du på knappen Last ned eller på play-knappen på en video. Vanligvis må du være innlogget som abonnent, men i en kort periode i begynnelsen holder vi åpent hus slik at alle kan se innholdet.

Kanskje du er interessert i...