hvordan Photoshop?

Lær hvordan du lett får bildene dine opp på et høyere nivå med den nye kursboken vår for Photoshop, Lightroom og Elements. 

Kursbok lærer deg bildebehandling på et blunk

Hvis du interesserer deg for fotografering og bildebehandling, er det 100 gode grunner til at du bør lese dette!

9. april 2018

Er det i år du skal komme i mål med det siste skrittet i fotograferingen, nemlig bildebehandlingen?

I den nye kursboken vår "100 TIPS OG KURSER" får du nøyaktig 100 tips og kurs til de tre programmene Photoshop, Lightroom og Elements, fortalt på 144 flotte og informative sider.  

Med denne boken i hånden kan du enkelt løfte bildene dine til helt nye høyder, takket være de grundige trinn for trinn-veiledningene hvor vi guider deg gjennom de forskjellige funksjonene, justeringsmulighetene og effektene.

Du kan for eksempel lære om hvordan du styrker fargene, gjør bildene dine skarpere og lager fantastiske effekter som får bildene dine til å sitte som et skudd.

Vi har rett og slett samlet alt det viktigste du må vite om programmene, slik at du bare trenger denne ene boken for å få full kontroll over bildebehandlingen. 

Det handler ikke om manipulering, men om å få fram det beste i bildefilene.

> Få 100 tips og kurs for bildebehandling med to numre av Digital FOTO for bare 49 kroner + porto. Til sammen 98 kroner. Gå direkte til tilbudet her.

Både for nybegynnere og øvede

Boken er skrevet slik at det er noe for alle nivåer i den. Dermed får du glede av den uansett om du er nybegynner eller allerede fotograferer i råformat og redigerer alle bildene dine.

Kursboken er delt opp i tre seksjoner om Photoshop, Lightroom og Elements. Hver seksjon begynner med en enkel og oversiktlig introduksjon til programmets viktigste funksjoner. Deretter får du en rekke illustrerte kurs som i detalj beskriver hvordan du bruker de forskjellige funksjonene i praksis.

Sammen med boken får du også et uttrekksark med de viktigste tastatursnarveien, og det gjør bildebehandlingen morsommere og mer effektiv.

Kursbok Adobe Photoshop Lightroom Elements

I kursene i boken får du trinn for trinn-guider som viser hvordan du lett kommer deg fra et kjedelig før-bilde til et mer interessant sluttresultat. 

Dette får du i 100 tips og kurser:

I avsnittet om LIGHTROOM lærer du hvordan du importerer og sorterer bildene dine best mulig.

Vi viser deg hvordan du bruker de forskjellige verktøyene til å justere alt fra farger og kontraster til mer avansert redigering med graderte filtre og HDR.

Du får også full kontroll på hvordan du kan gjenbruke justeringene dine på andre bilder ved å lage dine egne forhåndsinnstillinger for enkel og rask redigering.

I PHOTOSHOP lærer du å få flere detaljer i landskapsbildene dine og flottere farger i solnedgangen samt mange andre justeringer og effekter.

Vi viser deg også hvordan du lager kreative speilinger, og hvordan du kombinerer flere bilder til et flott resultat.

PHOTOSHOP ELEMENTS er et glimrende program som ikke er riktig så avansert som Photoshop. I Elements har du mange muligheter for både å gjøre småjusteringer og utføre kreative prosjekter. I boken får du tips til begge deler slik at du lett kan løfte bildene dine til nye høyder. Flere av kursene i Elements kan du også bruke i Photoshop.

Du får også tilgang til 400 videokurs

Som abonnent på Digital FOTO får du også tilgang til det avlåste abonnementsuniverset vårt, Fordelssonen, hvor du finner mer enn 400 videokurs om fotografering og bildebehandling.

Du trenger abonnementsnummeret ditt for å logge deg inn og se de mange videoene, og for å laste ned e-bøker, forhåndsinnstillinger til Lightroom, prosedyrer til Photoshop og mye, mye mer.

Vi utvider fortløpende utvalget av videoer og det øvrige ekstrainnholdet i Fordelssonen.

Husk også å se vår egenproduserte TV-serie Seasons, hvor vi følger en naturfotograf på oppdrag i det norske vinterlandskapet.

Så faktisk er det hele 500 grunner til å benytte deg av tilbudet under!

> Få 100 tips og kurser for bildebehandling med to numre av Digital FOTO for bare 49 kroner + porto. I alt 98 kroner. Gå direkte til tilbudet her.

Abonnerer du allerede? Da kan du snart kjøpe boken 100 tips og kurs i vores Moreshop, hvor du som abonnerer kan handle til fordelaktige priser. 

Kanskje du er interessert i...