Astronauten Buzz Aldrin på månen

Dette bildet av astronauten Buzz Aldrin er tatt med et Hasselblad-kamera av Neil Armstrong.

© NASA

Se NASAs beste bilder fra Apollo 11-ekspedisjonen

20. juli i 1969 – altså for 50 år siden – landet mennesker for første gang på månen. I en ny video i Fordelssonen kan du se noen av NASAs beste bilder fra ekspedisjonen og få historiene bak.

11. juli 2019 av Kristoffer Engbo

Denne sommeren er det 50 år siden de første menneskene gikk på månen. Og er du abonnent på Digital FOTO, kan du i Fordelssonen se en video med noen av de beste bildene fra ekspedisjonen.

Se videoen her!

Bildene kommer fra NASAs arkiver og dekker både forberedelserne, selve ekspedisjonen og noen av begivenhetene i etterkant av den. i tillegg får du historiene bak bildene.

Flere av bildene er tatt med Hasselblad-kameraene som astronautene Neil Armstrong, Michael Collins og Buzz Aldrin hadde med på reisen.

> Les også: 5 uunnværlige apper for astrofotografen

Slik får du tilgang til Fordelssonen

Du finner videoen i Fordelssonen, som er vårt avlåste univers for abonnenter.

Abonnerer du, men har ikke innlogging til Fordelssonen, går det fort å fikse det. I Fordelssonen klikker du bare på knappen Innloging oppe til høyre.

Så velger du fanen Opprett profil og legger inn navn, e-postadresse og et passord som du velger selv. Klikk på Opprett profil.

Nå mottar du en e-post med en firesifret kode. Skriv inn koden og klikk på Bekreft.

Når du prøver å spille av en video eller laste ned en fil, kan det hende at du blir bedt om å skrive inn abonnementsnummeret ditt.

Du finner nummeret på fatkturaen fra oss. Skriv det inn uten punktumer.

Kanskje du er interessert i...