© DJI

Ny drone fra DJI: DJI Air 2S kombinerer det beste fra to verdener

DJI har nettopp lansert sin nye drone DJI Air 2S, som kombinerer Mavic Air 2's kompakte design med Mavic 2 Pro's høye bildekvalitet. Dronen kommer med stor 1"-bildebrikke på kameraet og sikrer bilder og video av høy kvalitet.

15. april 2021 av Christian Trant

DJI har nettopp lansert en helt ny drone ved navn DJI Air 2S. Dronen har en stor 1”-bildebrikke og kombinerer det beste fra to av DJIs andre modeller.

Den nye dronen kombinerer nemlig det kompakte designet fra Mavic Air 2 med den høye bildekvaliteten i Mavic 2 Pro, og det resulterer i en helt ny og kompakt modell som tar bilder og filmer i høy kvalitet, og som også byr på helt nye funksjoner vi ikke har sett før.

DJI Air 2S har en stor 1"-bildebrikke

Den store bildebrikken gjør at det dynamiske omfanget blir større, og det gir flere detaljer så opptakene dine ikke så lett brenner ut i høylysene eller gror helt igjen i de mørke områdene.

Den nye dronen er i stand til å filme i 5,4K og overgår dermed storebroren DJI Mavic 2 Pro. DJI Air 2S tar opp med 30 bilder i sekundet eller 4K med 60 bilder i sekundet. Kameraet er på 20 megapiksler.

Tross den store bildebrikken er DJI Air 2S kompakt og derfor enkel å ha med i vesken. Vekten er nede på 595 gram.

> Les også: Dette er de nye reglene for droneflyvning

Før lanseringen ble det spekulert i om S-en i DJI Air 2S sto for Speed, men toppfarten på 68 kilometer i timen er den samme som på forgjengeren.

DJI Air 2S koster 10 990 kroner og er dermed 4000 kroner billigere enn Mavic 2 Pro. Combo-pakken med ekstrautstyr koster 14 490 kroner. DJI Air 2S er i salg allerede nå.

Du kan se hele presentasjonen av DJI Air 2S her.

Kanskje du er interessert i...