GoPro Hero 12 Black

GoPro HERO 12 Black måler 7,2 x 5,1 x 3,4 cm og veier 154 gram inkludert batteri. Kameraet kan brukes under vann ned til ti meters dybde.

© GoPro

GoPro HERO12 Black: Actionkamera som sparer strøm

GoPro har lansert actionkameraet HERO12 Black, som ligner veldig på fjorårets modell. Det er vanskelig å finne de banebrytende nyhetene, men noen få er det.

8. september 2023 av Poul Siersbæk

Med actionkameraet GoPro HERO12 Black håpet vi på en skikkelig stor oppgradering med stor 1"-bildebrikke og 8K-video for å distansere konkurrentene. HERO12 har fortsatt samme 1/1,9"-brikke og 5,3K-video som HERO11.

>Les også: Så god er GoPro HERO 11 Black

GoPro HERO12 Black

HERO12 kan nå ta opp HDR-video med flere detaljer i skyggene. I tillegg har kameraet fått tradisjonelle stativgjenger.

© GoPro

GoPro sparer på strømmen

Hvis du likevel er fristet til å oppgradere, kan du se frem til en batteritid som er opptil 100 prosent bedre ved høyeste bildekvalitet. Dessverre skyldes dette også at det ikke lenger finnes noen GPS, og besparelsene er også betydelig lavere ved lav oppløsning.

Stabiliseringen er også forbedret. Du kan ta opp lyd i to kanaler og bruke trådløse mikrofoner. GoPro Hero12 Black kan ta opp med avansert 10-bit GP-Log for å levere et større dynamisk område under videoopptak.

Prisen er 5499 kroner.

>Læs også: Alt om GoPro-kameraer

GoPro HERO12 Black

Bildene tas med en oppløsning på 27 megapiksler. Det er også mulig å hente ut bilder på 24,7 megapiksler fra kameraets 5,3K-filmer.

© GoPro

Kanskje du er interessert i...