Sett GO 3 i Action Pod når du vil ha enklere kontroll.
Insta360 GO 3.

Det nye actionkameraet fra Insta360 leveres med en Action Pod med berøringsskjerm som gjør det enklere å bruke kameraet.

© Insta360

Mini-actionkamera får avtakbar berøringsskjerm

Nye Insta360 GO 3 er mindre enn en fyrstikkeske, men kan levere video av god kvalitet og tilbyr avanserte innstillingsmuligheter fra en avtakbar berøringsskjerm

27. juni 2023 av Rasmus Elm Rasmussen

Det er enkelt å ta med GO 3 overalt. Kameraet er så lite at du i tillegg får plass til andre ting i bukselommen din, og det veier bare 35 gram. En anelse mer enn forgjengeren GO 2, men forskjellen utgjør bare noen få gram.

Til tross for det kompakte formatet og den beskjedne vekten virker GO 3 godt rustet til actionvideoer. Det er utstyrt med et vidvinkelobjektiv som tilsvarer 11 mm med blender F2.2 og kan ta opp i 2720 x 1536 piksler på 30 fps eller 2560 x 1440 piksler på 50 fps. 

FlowState Stabilization skal gi jevne opptak uten risting selv om det går hektisk for seg, og to innebygde mikrofoner skal levere bedre lydopptak enn før.

Med en vekt på bare 35 gram er det enkelt å ta med GO 3 overalt.
Insta360 GO 3

Kameraet veier ikke mer enn 35 gram.

© Insta360

En spesiell FreeFrame-funksjon gjør det mulig å endre bildeformat etter at videoen er filmet og tilpasse den til Instagram, YouTube og andre nettjenester uten å beskjære.

I tillegg skal integrert KI-basert redigering kunne redigere de beste klippene dine til Reels – de svært populære minivideoene på Instagram – helt automatisk.

Les også: Hva er Instagram Reels?

Til betjening av det lille kameraet følger det med en Action Pod utstyrt med en berøringsskjerm på 2,2 tommer. Den kan vippes opp og peke fremover. Du kan sette kameraet ditt i den og bruke det som et vanlig actionkamera med skjerm. Du får også Bluetooth og kan styre kameraet på avstand. 

Med et innebygd batteri kan Action Pod dessuten holde GO 3 gående i nesten tre timer til før du må koble kameraet til laderen. Uten Action Pod klarer GO 3 opptil 45 minutter på en lading.

Les også: Nytt actionkamera fra DJI – se de rå funksjonene her

Det er enklere å bruke GO 3 når det settes i Action Pod, som har en vippbar berøringsskjerm.
Insta360 med berøringsskjerm.

Med kameraet i Action Pod kan du betjene det med en berøringsskjerm.

© Insta360

Som tilbehør får du blant annet en magnet du kan ha rundt halsen, et klipsfeste til klær og et gjenbrukbart klebestativ som kan plasseres på vanskelig tilgjengelige steder og med kobling til selfiestang.

Insta360 GO 3 fås med 32 GB, 64 GB og 128 GB til følgende priser:

32 GB: 5999 kr

64 GB: 6499 kr

128 GB: 6999 kr

Kanskje du er interessert i...