Mann kjører gjennom skog på mountainbike mens han filmer med actionkameraet Osmo Action 3
© DJI

Nytt actionkamera fra DJI – se de rå funksjonene her

Det nyeste actionkameraet i Osmo Action-serien har sett dagens lys og har fått flere nye funksjoner og forbedringer som imponerer oss. Se dem her.

15. september 2022 av Holger Svend Anderson

DJI har lansert sitt splitter nye actionkamera Osmo Action 3. Kameraet takler enkelt alt fra skiturer og fjellklatring til en dykkertur på korallrevet.

Det er nemlig både kulderesistent og vanntett, og det tåler temperaturer på ned til 20 kuldegrader og vanndybder på 16 meter uten å gå i stykker. Og det beste er at du ikke engang trenger å kjøpe dyrt ekstrautstyr – det er bare å lade batteriene og dra ut på eventyr.

I tillegg til forbedret vann- og værbeskyttelse kan nye Osmo Action 3 også ta betydelig lengre opptak. Hele 160 minutters opptak uten pause i Full HD-kvalitet er imponerende og over halvannen time mer enn forgjengeren Osmo Action 2 klarte.

Batteritiden er imidlertid målt i DJIs laboratorium, så du kan ikke forvente at den vil være like lang der ute i villmarken.

I større formater som 4K kan f.eks. det nye kameraet ta opp i 90 minutter med 60 bilder per sekund.

> Les også Slik tar du bedre bilder med et actionkamera

Kvinne fotograferer med actionkamera mens hun dykker dypt under vann

Kjøper du et undervannshus til kameraet, kan du ha det med deg helt ned til dybder på 60 meter, ifølge DJI.

© DJI

Har aldri vært mer lysfølsomt

Som forgjengeren har nye Osmo Action 3 en 1/1,7"-bildebrikke, men til gjengjeld er den nyeste versjonen mer lysfølsom med høyeste ISO-verdi på 12 800 mot det som tidligere var 6 400.

Det nye actionkameraet har også én trykkfølsom skjerm mer enn den eldre versjonen. Den sitter foran på kameraet, og som en ekstrabonus har DJI lagt et vannavvisende belegg på begge skjermene. Det gjør at det blir enklere å bruke kameraet med våte hender, lover kameraprodusenten.

Raskt i gang med actionkameraet

Sist, men ikke minst har DJI bygget videre på magnetfestesystemet sitt. Dette gjør det mulig å ta av kameraet og feste det på blant annet stativer, hjelmer og selfiestenger.

Hvis du har Osmo Action 3 festet på en selfiestang, kan du også bruke funksjonen Invisistick, som ved hjelp av kunstig intelligens automatisk fjerner stangen i bildene dine.

Vi gleder oss til å teste om det nye actionkameraet lever opp til alle løftene når vi anmelder det. Til dess kan du lese vår anmeldelse av forgjengeren og de andre nye actionkameraene i Fordelssonen.

Du kan se flere av funksjonene i det nye actionkameraet i videoen nedenfor. 

Osmo Action 3 er allerede på vei til butikkene og koster 3 990 kroner

> Les også Anmeldelse: DJI Action 2

Kanskje du er interessert i...