Paralenz Dive Camera

Paralenz tåler dybder på ned til 200 meter.

© Paralenz

Paralenz actionkamera tar deg til nye dybder

Paralenz er navnet på et nytt actionkamera som er skreddersydd for både dykking og snorkling. Kameraet kan faktisk tåle dybder på hele 200 meter.

10. juli 2017 av Poul Siersbæk

Med Paralenz festet på dykkermasken har du optimale muligheter for å ta enestående bilder under vann. Ikke minst gjelder dette de største dybdene, der andre actionkameraer må gi opp.

Paralenz kan nemlig fungere helt nede på 200 meters dybde. Du stiller inn betjener kameraet ved å vri på en ring og å trykke på en stor knapp som fungerer med magnetisme.

Paralenz Dive Camera

Du velger kamerafunksjoner ved å vri den blå ringen til riktig position. Kameraet blir utløst med et trykk på den store knappen.

© Paralenz

Automatisk fargekorreksjon

Paralenz har en innebygd trykksensor og kan korrigere hvitbalanse og farger automatisk etter den gjeldende vanndybden. Kameraet lagrer også en egen fil som alltid kan fortelle deg hvilken dybde og ved hvilken temperatur bildet eller filmen ble tatt på.

Paralenz Dive Camera

Kameraet kommer med et robust etui, og det følger med forskjellige festebeslag.

Bildene får en oppløsning på 8,0 megapiksler, og du filmer i 4K. Etter opptak kan du sjekke bildene og videoene på smarttelefonen via en gratis-app. Man får appen til både Android og iOS. Prisen for Paralenz Dive Camera er ca. 7500 kroner.

Kanskje du er interessert i...