Sett inn nye Canon EOS M200 i et av de fargefulle etuiene som beskytter det mot støt og fall.

© Canon

Nyhet fra Canon til nybegynneren

Canon EOS M200 er det nyeste skuddet på stammen fra Canon. Det er et lite kamera med en APS-C-brikke, og ifølge Canon det perfekte kameraet for nybegynnere som vil oppgradere fra telefonen.

25. september 2019 av Jeppe Vestergaard

Canon EOS M200 er det nyeste kameraet fra Canon og etterfølgeren til EOS M100.

Ifølge Canon er det "det perfekte kameraet for nybegynneren," da det er et utrolig hjelpsomt kamera som gir veiledning og tips på skjermen, slik at du får tatt best mulig bilder.

Kameraet er også ment som en oppgradering fra telefonen. APS-C-brikken med 24,1 megapiksler er bedre enn den i kameratelefonene og gir flere muligheter for spennende og kreative bilder.

> Les også anmeldelsen vår av lillebroren, Canon EOS M100, her. 

Skarpe bilder uten besvær med Canon EOS M200

Det nye Canon EOS M200

Canons nye EOS M200 kommer i fargene svart og hvit og gir mulighet for å bruke de forskjellige EF-M-objektivene.

© Canon

Vil du komme i gang med mer avansert fotografering enn det telefonen kan levere, er Canon EOS M200 umiddelbart en god kandidat.

Canon EOS M200 har en rekke verktøy og innstillinger som minner om funksjonene i telefoner, for eksempel Canons Creative Assist, hvor du kan ta bilder med effekter, filtre og fargejusteringsverktøy – enten før eller mens bildet blir tatt.

Du kan også legge effekter på bildene som i en foto-app med en rekke kreative filtre som kornete svart/hvitt, fiskeøyeog soft focus.

Canon har også gjort det enkelt for fotografer som deler bildene sine via for eksempel telefonen. Med Bluetooth er det nemlig mulig å sende bilder til telefonen uten besvær.

Canon EOS M200 kan også sende bildene i samme øyeblikk som du har tatt dem. I tillegg opprettholder det forbindelsen mellom telefonen og kameraet selv om kameraet er skrudd av.

> Les også: Bli en bedre fotograf med Digital FOTOs fotoskole.

Moderne prosessor i Canon EOS M200

Det nye Canon EOS M200 med sin vippeskjerm

LCD-skjermen på nye Canon EOS M200 kan vippes opp så du for eksempel kan filme deg selv eller ta selfier. Skjermen også trykkfølsom.

© Canon

Det nye speilløse kameraet er utstyrt med den nyeste Canon DIGIC 8-prosessoren, har forbedret autofokus og kan filme i 4K.

Det har fått Eye Detection AF, hvor teknologi automatisk opprettholder fokus på øynene til motivene.

Ifølge Canon kan DIGIC 8-prosessoren forebygge bildsløring og redusere bildestøy ved for eksempel opptak i mørke omgivelser.

ISO-skalaen går fra 100 til 25 600 og kan utvides til ISO 51200-ekvivalent.

Canon EOS M200 gir mulighet for å filme i 4K og har dessuten en 4K time-lapse-funksjon. Det tar også opp video i HD-kvalitet med opptil 120 bilder i sekundet.

Canon EOS M200 er kompatibelt med EF-M-objektivserien, hvor det for eksempel er mulig å bytte til vidvinkel-, telefoto- og makroobjektiver fra EF-M-serien. Du også bruke hele utvalget av EOS-objektiver når en EF-EOS M Mount-adapter er satt på. Veiledende pris i 15-45-sett er satt til 6099 kroner. 

> Les også: Få kontroll på bildebrikkestørrelsene i kameraene.

Det nye Canon EOS M200 sett bakfra.

Nye Canon kamera kommer uten en egentlig søker, og det gjør brukeren må bruke den trykkfølsomme LCD-skjermen.

© Canon

Kanskje du er interessert i...