Insta360 Link

Webkameraet Insta360 Link kan festes på dataskjermen eller settes på stativ.

Insta360 Link tar webkameraet til et nytt nivå

Den innovative kameraprodusenten Insta360 kaster seg nå over webkameraer og har lansert Insta360 Link, som bruker kunstig intelligens til å forbedre nettvideoer.

2. august 2022 av Kristoffer Engbo

Kinesiske Insta360 er kjent for sine gode actionkameraer og flotte 360-graders kameraer med mange smarte funksjoner. Nå løfter de webkameraet til et nytt nivå med Insta360 Link.

Det har en stor bildebrikke på 1/2" som skal sikre høy bildekvalitet med mange detaljer og et stort dynamisk omfang, og dette skal også gi deg gode bilder i svakt lys.

>Les også: Dette er alt du må vite om actionkameraer

Det har også en innebygd gimbal med tre akser, så det kan følge deg rundt ved hjelp av kunstig intelligens med sporing og alltid ha deg i bilderammen. Den kunstige intelligensen kan ikke bare rette kameraet i riktig retning, men også zoome, og du kan zoome og slå sporingen av og på ved hjelp av håndbevegelser foran kameraet.

Insta360

Webkameraet har motorer slik at det kan snu seg til sidene og opp og ned. Det kan også brukes i høydeformat.

Oppløsningen er 4K med 30 bilder per sekund, og du kan velge en egen HDR-modus for å få frem flere detaljer i skygger og høylys. Insta360 Link er utstyrt med autofokus, så du kan enkelt holde noe foran kameraet og være sikker på at det vil se skarpt ut.

Se også: Last ned lommeguidene våre med tips om kamerainnstillinger

De mange smarte funksjonene gjenspeiler seg også i prisen på ca. 4 000 kroner.

Kanskje du er interessert i...