Med en før/etter-slider kan du dra bildene over hverandre for å se en endring.
Før/etter-slider

En svært effektiv måte å vise en endring på.

© Elfsight

Gratis før/etter-slidere: Dette er de 5 beste

En før/etter-slider er en smart måte å visualisere en endring i et bilde på. Her har vi funnet de fem beste gratis før/etter-sliderne.

7. september 2023 av Rasmus Elm Rasmussen

Et før-og-etter-bilde gir et veldig tydelig inntrykk av en endring på en person, et landskap eller kanskje et bilde som har blitt radikalt redigert eller endret. Det er spesielt lett å se endringen hvis du kan dra de to bildene over hverandre.

Dette kan du gjøre med en før/etter-slider. Det er lett å integrere dem på nettstedet ditt, og de trenger ikke engang å koste fem flate øre. Her har vi samlet fem før/etter-slidere som er helt gratis.

1. Ultimate Before After Image Slider & Gallery
2. CommonNinja
3. Elfsight
4. CodePen

5. Twenty20 Image

1. BEAF

Med denne WordPress-pluginen kan du opprette et ubegrenset antall fotogallerier og før/etter-slidere på nettstedet ditt. Med muligheten til å velge horisontal og vertikal layout kan du opprette flere rader med før/etter-gallerier og legge til titler, beskrivelser og les mer-knapper.

2. CommonNinja

Her får du slidere i form av HTML-widgets som er enkle å legge til på nettstedet ditt. Du kan opprette flere slidere ved siden av hverandre og enkelt flytte mellom dem. Du har store muligheter til å tilpasse designen og administrere innholdet.

På de fleste nettsteder vil CommonNinja være en utmerket løsning når du trenger en før/etter-slider.
CommonNinja

En fleksibel og brukervennlig løsning som passer til de fleste nettsteder.

© CommonNinja

3. Elfsight

En av de mest populære før/etter-sliderne og definitivt en av de mest allsidige. Du kan tilpasse dimensjonene, legge til bildetekster og bakgrunner, bestemme hvordan du vil styre delestreken og mye mer. I gratisversjonen får du imidlertid bare et begrenset antall visninger.

4. CodePen

En møteplass på nettet der programmerere deler arbeidet sitt. På CodePen.io finner du navigasjonsfelt, et utall knapper, maler for landingssider og ikke minst slidere. De er helt gratis, og du kan endre dem som du vil.

Her finner du koder for mange forskjellige ting.
CodePen

En møteplass der programmerere deler kode.

© CodePen

5. Twenty20 Image

En allsidig wordpress-plugin som gir stor frihet til å designe før/etter-slidere og er enkel å bruke. Flere slidere kan integreres samtidig på en nettside eller i et innlegg.

Kanskje du er interessert i...