Skylum Aurora HDR 2018

Er du abonnent på Digital FOTO kan du nå hente en fullversjon av Skylum Aurora HDR 2018 i Fordelssonen.

© Skylum

Kun for abonnenter: Last ned fullversjon av Skylum Aurora HDR 2018

Som abonnent på Digital FOTO får du nå en fullversjon av HDR-programmet Skylum Aurora HDR 2018, som gir deg ekstremt detaljerte bilder. Se hvordan du får tak i det.

21. oktober 2019 av Kristoffer Engbo

Med HDR-teknologi kan du få fra mange flere detaljer i kontrastrike motiver enn ellers. HDR, som står for High Dynamic Range, sørger nemlig for å hente nyanser i de lyseste og mørkeste områdene i bildene dine.

I kontrastrike motiver kan ikke kameraet romme alle detaljer fra de helt lyse til de helt mørke tonene. Derfor vil de bli gjengitt som kritthvite eller kullsvarte.

Men tar du flere bilder av motivet med forskjellige eksponeringer, slik at noen er lyse, noen er normale, og noen er mørke, kan du i etterkant smelte sammen eksponeringene til ett bilde som rommer alle detaljene.

HDR-bilde
© Kristoffer Engbo

Her har vi satt sammen en rekke bilder i Skylum Aurora HDR 2018 for å få detaljer i både det mørke taket og i områdene rundt vinduene.

Til formålet må du bruke et eget program, og et av de beste av typen er Skylum Aurora HDR. Som abonnent på Digital FOTO kan du nå få en fullversjon av Aurora HDR 2018 i Fordelssonen.

Utviklet sammen med kjent HDR-fotograf

HDR-programmet smelter automatisk sammen bildene dine, og i etterkant har du massevis av muligheter til å justere resultatet med forskjellige forhåndsinnstillinger og personlige justeringer.

Har du så langt ikke tatt bilder av samme motiv med forskjellige eksponeringer, kan HDR-programmet også hente fram detaljer i ett enkelt bilde. Du kan jobbe med raw-filer, og programmet fås til både Windows og Mac-maskiner.

Skylum Aurora HDR 2018 er utviklet sammen med blant andre Trey Ratcliff, som er en av verdens beste HDR-fotografer. Vi intervjuet Trey Ratciff i Digital FOTO nr. 17/2017.

Slik får du Skylum Aurora HDR 2018

Aurora HDR 2018 er den tidligere utgaven av Skylums HDR-program. Den nåværende versjonen, Skylum Aurora HDR 2019, koster 740 kroner, og som abonnent får du altså den tidligere versjonen gratis i Fordelssonen.

Les vår test av Skylum Aurora HDR 2019 her.

I Fordelssonen har vi også laget en video hvor vi hjelper deg i gang med å bruke Skylum Aurora HDR 2018, og hvor du kan se programmets brukerflate.

Hent din fullversjon av Skylum Aurora HDR 2018 og se videoen her.

Fordelssonen er vårt digitale univers for abonnenter. I tillegg til software og videokurs i bildebehandling får du e-bøker, ferdige innstillinger til Photoshop og Lightroom og mye mer.

Kanskje du er interessert i...