Luminar Neo

WaterEnhancer er en av de spennende nye AI-funksjonene som kommer til Luminar Neo i høst.

© Skylum

Luminar Neo løfter kunstig intelligens til nye høyder

I høst lanserer det kraftige bildebehandlingsprogrammet Luminar Neo seks nye verktøy som bruker kunstig intelligens til å gi deg enda bedre bilder.

18. august 2023 av Poul Siersbæk

Skylum Luminar Neo er allerede fullpakket med kraftige KI-funksjoner som automatisk optimaliserer bildene dine med ett klikk. I høst utvides den med ytterligere seks funksjoner som løfter kunstig intelligens til nye høyder;

Dette inkluderer SceneSwap, som automatisk kan erstatte deler av bildet med KI-genererte bildeelementer. Det første nye verktøyet som lanseres, er Studio Light. Det kan simulere avansert studiobelysning;

Sammen med oppdateringene får Luminar Neo også et nytt og mer brukervennlig design. Nedenfor ser du noen av de andre spennende nyhetene.

Les også: Så bra er Luminar Neo.

Luminar Neo

Med StudioLight-verktøyet kan Luminar Neo simulere avansert studiobelysning.

© Skylum

Fjerner uønskede objekter

GenErase er en ny versjon av Remove-verktøyet som nå ikke bare kan fjerne uønskede objekter, men også erstatte områder slik at de passer til omgivelsene. Eksempler på dette er søppel, graffiti, veiskilt og kjøretøy.

Utvidelse av bildet med kunstig intelligens

SceneExpand er det perfekte verktøyet hvis bildet ditt mangler perspektiv. Ved hjelp av KI kan SceneExpand utvide og fylle ut bildefeltet for å gjøre for eksempel et landskapsbilde mer innbydende.

>Les også: Det beste programmet til raw-filene dine

Luminar Neo

Med SceneExpand kan Skylum Luminar Neo automatisk utvide bildefeltet og sette inn passende elementer.

© Skylum

Gjør vannet mer innbydende

Water Enhance kan automatisk fremheve fargen på vannet i landskapsbilder for å gjøre bildet mer tiltalende å se på. En brun elv kan fremstå som blå og klar. Andre områder påvirkes ikke av justeringene.

>Les også: Ny app fikser frileggingen

Legger på rå lyseffekter

Neon & Glow kan forbedre bildene dine med KI-skapte lyseffekter. Neonlyset kan for eksempel omslutte personene i bildet samtidig som det smelter naturlig sammen med det eksisterende lyset.

Luminar Neo

Med Neon & Glow kan du skape flotte lyseffekter i bildene dine.

© Skylum

Kanskje du er interessert i...