Fjern bakgrunn på bilde-app

Denne appen for frilegging av bilder gjør det enklere å fjerne bakgrunnen.

Ny app for frilegging av bilder

Med en hvit bakgrunn-app blir frilegging av bilder enkelt og går fort, og produktbildene dine får en jevn, hvit bakgrunn.

1. januar 2018

Frilegging av bilder er en nyttig kunnskap å ha, ikke bare som fotograf men også hvis du for eksempel vil selge noe på Finn.no. Ofte vil man gjerne ha noe som ser ut som et skikkelig produktbilde, men frilegging av bildet kan være vanskelig og tidkrevende. Derfor kan du spare tid med en hvit bakgrunn-app hvis du vil ha frileggingen gjort kjapt.

Bli god på Photoshop her.

Hvit bakgrunn-app

Den utfordringen har den allerede populære Camera51 tatt. De har utviklet appen Product Camera, som raskt og enkelt gjør om bildet ditt til et produktbilde på en fin, hvit bakgrunn. Du tar bare et bilde av kameraet eller de skoene du vil selge på en ensfarget bakgrunn, og så isolerer appen produktet ditt, endrer til en hvit bakgrunn og tilfører litt skygge. Er du ikke helt fornøyd, har du selv mulighet for finjustere lys og andre detaljer i bildet.

Se en demonstrasjon av hvordan det fungerer her.

App for Mac-frilegging

Product App fungerer bare med Android-enheter, men på Camera51s hjemmeside lover de at det snart kommer en app for Mac-frilegging. Hvis du leter etter en hvit bakgrunnsapp for Mac, tilbyr Adobe Photoshop Mix blant annet frilegging av bilder.

Men selv om en app for frilegging av bilder er smart, får du likevel mer kontroll hvis du bruker et bildebehandlingsprogram til å fjerne bakgrunnen på bildet ditt. I denne videoen kan du lære alt du må vite om frilegging av bilder i Photoshop.

Appen Product Camera til frilegging av bilder kan du laste ned til Android via Google Play.

Få hjelp til å øke Photoshop-kunnskapene dine her med Photoshop-skolen. Kjøp den nå sammen med to utgaver av Digital Foto for bare 49 kr. + 49 kr. i porto og ekspedisjon. Til sammen bare 98 kr.

Kanskje du er interessert i...