Skylum Luminar 4.2

Det krever bare noen få klikk å sette inn nordlys på himmelen i nye Luminar 4.2

© Skylum

Nytt program lar deg skape ville manipuleringer med få klikk

Med en oppdatering av bildebehandlingsprogrammet Luminar 4 er det blitt enklere enn noensinne å utføre troverdige sammenkopieringer i bildene dine.

23. mars 2020 av Kristoffer Engbo

Ved hjelp av noen få klikk og programmets kunstige intelligens kan du lynraskt sette inn en fugleflokk, nordlys, en planet eller et fly på himmelen i bildene dine med et troverdig resultat i den nye oppdateringen av bildebehandlingsprogrammet Skylum Luminar.

Med oppdateringen Luminar 4.2 har programmet fått funksjonen AI Augmented Sky, hvor du kan velge mellom forskjellige medfølgende objekter du kan plassere på himmelen.

Programmet finner selv ut av hvor det for eksempel er trær og bygninger som rager opp mot himmelen, og sørger for å plassere de innsatte objektene bak dem.

>Les også: Slik fotograferer du fascinerende nordlys

Bilde justert i Skylum Luminar 4.2

Med Luminar 4.2 kan du både sette inn forskjellige skytyper og månen eller planeter i himmelen på bildene dine.

Du kan justere både plassering og størrelse på de innsatte objektene etterpå, og du kan endre lys og farger til å passe perfekt til bakgrunnen.

Portretter uten gjenskinn i Luminar 4

Luminar 4 byr også på avanserte muligheter for å forbedre portretter. Det registrerer selv ansikter, øyne og munn med mer, og så kan du bruke skyveknapper til å gjøre øynene hvitere, huden glattere og lignende.

Med Luminar 4.2 er funksjonen for å gjøre ansikter smalere blitt forbedret, og med bare én skyveknapp kan du dempe skinnende områder i ansikter.

>Les også: Dette er de beste kamerainnstillingene for portrettbilder

Portrett i Skylum Luminar 4.2

Med skyveknappen Shine Removal kan du fjerne gjenskinn i ansikter med Luminar 4.2.

Få rabatt på Luminar 4.2 i Fordelssonen

Oppdateringen er gratis for brukere av Luminar 4, og en fullversjon av Luminar 4.2 koster 89 euro, i skrivende stund tilsvarende til 1034 kroner.

Som abonnent på Digital FOTO kan du få programmet med en rabatt på ti euro, altså omkring rundt 115 kroner. 

Hent rabattkoden din i Fordelssonen her.

Kanskje du er interessert i...