I mai blir det for lyst om natten, og da kan du ikke lenger fotografere Melkeveien. Ruslan rakk akkurat å fange denne rapsåkeren utenfor hjemstedet sitt før det var for sent.
Din nettleser er utdatert! Dessverre støtter ikke dette nettstedet eldre nettlesere. Vennligst oppgrader nettleseren og forsøk igjen.
Les merI mai blir det for lyst om natten, og da kan du ikke lenger fotografere Melkeveien. Ruslan rakk akkurat å fange denne rapsåkeren utenfor hjemstedet sitt før det var for sent.
Ruslan besøkte Europas største vandrende sanddyne på et tidspunkt med høy sannsynlighet for å se nordlyset. Nordlyset viste seg imidlertid aldri, men han fikk tatt dette astrobildet fra sanddynen, der vi kan se at de lange lukkertidene har gnidd ut skyene.
> Les også: Slik forbedrer stacking astrobildene dine
Dette bildet er tatt ved en strand i Danmark. I horisonten ses et oransje skjær, og det skyldes faktisk vulkanutbruddet ved øynasjonen Tonga i januar 2022. Noen dager senere svevde vulkanstøvet rundt i hele atmosfæren.
Ved hjelp av et digert stativ som ble senket ned på havbunnen, fikk Ruslan et bilde fra vannet og inn mot klippen. Ifølge Ruslan er dette kanskje det første astrobildet tatt fra havet.
> Les også: Slik tar du flotte astrobilder med en sykkellykt
Ruslan tok bildet på sin tredje tur til Norge. Han hadde lenge drømt om å ta et bilde av Trolltunga og Melkeveien.
Bildegalleriet fortsetter etter annonsen!
Bli en bedre fotograf i dag. Meld deg på nyhetsbrevet og få de viktigste nyhetene om fotografering, kamera, utstyr og bildebehandling. Les mer