DJI Mavic 3 Pro

DJI Mavic 3 Pro er ny toppmodell i DJIs kompakte Mavic-serie.

© DJI

DJI Mavic Pro 3: Første drone med hele tre kameraer

Med Mavic 3 Pro passerer DJI nok en gang en viktig milepæl når det gjelder droneflyvning. Den nye dronen har nemlig hele tre kameraer.

25. april 2023 av Poul Siersbæk

Kinesiske DJI, som er markedets ledende droneprodusent, er nok en gang klare til å sette konkurrentene under voldsomt press. Den nyeste dronen DJI Mavic 3 Pro er nemlig utstyrt med hele tre kameraer. Det er noe helt nytt, og det åpner for helt nye opptaksmuligheter for kreative dronefotografer.

>Les også: Hva er en drone, og hvorfor bør du kjøpe en?

DJI Mavic 3 Pro

DJI Mavic 3 Pro har hele åtte hindersensorer som kan registrere hindringer under flyvningen.

© DJI

Tre kameraer skaper helt nye muligheter

De tre kameraene i DJI Mavic 3 Pro er utviklet av Hasselblad, og de løfter den visuelle kvaliteten til et helt nytt nivå.

Hovedkameraet er bygd rundt en stor Four Thirds-bildebrikke på 20,0 megapiksler. Brennvidden tilsvarer 24 mm, og største blender er F2.8. Kameraet kan fotografere i 12-bit råformat og har et stort dynamisk omfang som gir fine detaljer i både høylys og skygge. Du kan filme i 5,1K med opptil 60 bilder per sekund.

Det andre kameraet har en 1/1,3"-bildebrikke, en omregnet brennvidde på 70 mm og en stor blender på F2.8. Dette kameraet har en oppløsning på 48,0 megapiksler. Det filmer i 4K med 60 bilder per sekund.

Det tredje kameraet er utstyrt med en 1/2"-bildebrikke og en tele som tilsvarer 166 mm. Det er litt mer enn i Mavic 3, der telen er 162 mm. Blenderen på F3.4 er fast og samtidig mer lyssterk enn i Mavic 3. Der er den nemlig F4.4. Oppløsningen er fortsatt 12,0 megapiksler. Kameraet kan ta opp 4K-video med 60 bilder per sekund.

>Les også: Så bra er DJI Mavic 3

DJI Mavic 3 Pro

DJI Mavic 3 Pro har et innebygd minne på 8,0 GB, mens en spesiell Cine-versjon leveres med en innebygd SSD-harddisk på 1,0 TB. Begge modellene tar også microSD-kort.

© DJI

Video av toppkvalitet

Du kan filme i profesjonelle profiler, noe som gir deg de beste mulighetene i redigeringen. 

DJI Mavic Pro leveres med en høyhastighetskabel som sikrer overføring i en hastighet på 10 GB/sek, slik at du lynraskt kan overføre opptakene til en smarttelefon eller bærbar PC når du er på farten.

DJI lover at Mavic 3 Pro kan fly i opptil 43 minutter på et fullt batteri under optimale forhold. I tillegg er dronen utstyrt med markedets mest avanserte hindersensorer, slik at flyvningen blir så trygg som mulig.

Prisen for DJI Mavic 3 Pro inkludert fjernkontroll er ca. 24 000 kroner, mens en stor Combo-versjon med ekstra batterier, veske og andre godsaker koster ca. 35 000 kroner. 

Les også: Alt om GoPro-kameraer

Kanskje du er interessert i...