DJI Mini 3 Pro

DJI Mini 3 Pro veier 249 gram og kan dermed flys uten samme krav som de tyngre modellene.

© DJI

Lettvektsdrone når nye høyder

DJI er klare med et ekte flaggskip i sin lette Mini-serie. Mini 3 Pro har nemlig flere sensorer, et langt bedre kamera og flere videomuligheter enn de andre Mini-dronene.

10. mai 2022 av Poul Siersbæk

Kinesiske DJI er klare for kamp. I likhet med konkurrenten Autel Nano+ veier DJI Mini Pro 249 gram og kan dermed flys med færre restriksjoner enn tyngre droner. Som noe nytt har Mini 3 Pro fått tre hindersensorer – én sitter foran, én bak og én på undersiden.

Dronen har også fått en designendring slik at både propeller og armer nå er mer aerodynamiske. Dette skal gi deg lengre flytid – nå er den faktisk oppe i 34 minutter på et fulladet batteri.

Den har også et nytt kamera med større 1/1,3"-bildebrikke med en oppløsning på 48,0 megapiksler og et objektiv på 24 mm på F1.7. Mini 3 Pro kan også utføre True Vertical Shooting, noe som vil si at dronens gimbal nå kan rotere kameraet 90 grader slik at du kan ta flotte bilder i høydeformat til f.eks. Instagram.

>Les også: Hva er en drone, og hvorfor bør du kjøpe en? 

DJI Mini 3 Pro

DJI Mini 3 Pro har en maksimal flytid på 34 minutter.

© DJI

Avansert dronevideo

På videosiden kan DJI Mini 3 Pro håndtere 4K-video med hele 60 bilder per sekund. Kineserne har også lagt til funksjonen FocusTrack, slik at du kan få Mini 3 Pro til å følge et motiv i bevegelse.

Det er mulig å velge mellom en normal fargeprofil og en såkalt D-Cinelike-profil, som gjør det mulig å ta opptak som du deretter kan redigere profesjonelt.

Som et siste ess i ermet gir Mini 3 Pro deg muligheten til å kjøpe den splitter nye fjernkontrollen med en innebygd skjerm på 5,5 tommer, slik at du slipper å bruke telefonen under flyging.

>Les også: Dette er de nye dronereglene

DJI Mini 3 Pro RC

Fjernkontrollen har en lysstyrke på 700 nits. Det gir deg god gjengivelse under de fleste lysforhold.

© DJI

DJI Mini 3 Pro kommer i tre forskjellige pakker med forventede priser på opptil 10 000 kroner med den nye fjernkontrollen i den dyreste pakken. Vi er allerede godt i gang med å teste nye DJI Mini 3 Pro og kommer tilbake med en anmeldelse.

Kanskje du er interessert i...