Test av stativer i Utstyrsguiden

Utstyrsguiden: 3 gode stativer til under 1500 kroner

I testsonen vår, Utstyrsguiden, kan du sammenligne flere hundre produkter på blant annet pris, karakter og spesifikasjoner. Vi har funnet tre stativer til en knallgod pris.

7. oktober 2016

Et stativ er uunnværlig hvis du skal jobbe med lange lukkertider, og det kan være til stor hjelp i forbindelse med makrofotografering, portrettfotografering og landskapsfotografering.

Et godt stativ kan rett og slett hjelpe deg til å få skarpere bilder.

I det nyeste nummeret av Digital FOTO tester vi lette stativer under 4500 kroner, og i vår ny-relanserte testsone, Utstyrsguiden, har vi funnet tre gode kandidater til stativer til under 1500 kroner.

> Les også: Lette fotostativer for entusiasten.

De tre stativene er Slik PRO 340DX + SBH-200DQ, Rollei Fotopro C4i + FPH-53P og Braun Ceres 1018. Sistnevnte er det billigste av de tre til 1100 kroner, men det scorer også lavest karakter i testen.

Til gjengjeld er konklusjonen på testen av Slik Pro at det er det beste lavprisstativet vi har testet på Digital FOTO. Prisen på dette er 1360 kroner.

> Se sammenligningen, og les hele testen i Utstyrsguiden her.

I Utstyrsguiden kan du selvfølgelig også finne tester av andre stativer og mye annet interessant fotoutstyr, kamera og objektiver.

> Les også guiden vår til den nye Utstyrsguiden: Få adgang til alle Utstyrsguidens anmeldelser i Digital FOTO

Kanskje du er interessert i...