Anmeldte produkter i august 2023

Månedens anmeldelser av fotoutstyr i Fordelssonen – august 2023

Her er en oversikt over kameraene, objektivene og fotoproduktene vi testet i august 2023.

I Digital FOTO tester vi alltid nytt fotoutstyr, og i august 2023 anmeldte vi nye systemkameraer, et objektiv, et actionkamera, mikrofoner og mye mer. Her kan du se alt utstyret vi har testet i august 2023, og du kan selvfølgelig lese hele anmeldelsen i Fordelssonen.

DJI Inspire 3

Luksusdronen ligger i den svært høye prisklassen, men er også utstyrt med et kamera med fullformatbrikke der du selv kan bytte objektiv. Du kan se opptakene våre fra den store kameradronen i anmeldelsen vår.

Les anmeldelsen av DJI Inspire 3 her

Sony Xperia 1 V

Denne flaggskiptelefonen er det nærmeste du kommer en speilløst systemkameraopplevelse på en mobiltelefon. Grensesnittet i kameraappen ligner på Sonys kameraer, med rask tilgang til blant annet lysmåling, ISO-verdier og fokusinnstillinger.

Les anmeldelsen av Sony Xperia 1 V her

Insta360 GO 3

Insta360 GO 3
© Insta360


Mens actionkameraer fra DJI og GoPro følger en konservativ oppskrift, har Insta360 en helt annen tilnærming. Kameradelen måler bare 5,5 x 2,3 cm og veier 35 gram. Og nå følger det med et ladeetui kalt Action Pod, som også inneholder en skjerm, kan brukes som fjernkontroll og lader kameradelen.

Les anmeldelsen av Insta360 GO 3 her

Sony ECM-M1

Denne lille mikrofonen til Sonys speilløse systemkameraer er banebrytende. Med et hjul på baksiden kan den stilles inn til åtte ulike moduser, avhengig av hvor du ønsker å fange opp lyden fra.

Les anmeldelsen av Sony ECM-M1 her

Xiaomi 13 Pro

Denne telefonen har et vidvinkelkamera med en - i telefonsammenheng - enorm bildebrikke på 1". Leica har gitt navn til kamerasystemet og objektivene, og har også hatt en finger med i spillet i den utmerkede kameraappen, der du kan velge mellom to Leica-bildestiler til bildene dine.

Les anmeldelsen av Xiaomi 13 Pro her

Saramonic BlinkMe B2

Saramonic BlinkMe B2

BlinkMe B2-mikrofonsystemet består av en mottaker og to mikrofonenheter som sender signalet trådløst til mottakeren. Alle de tre enhetene er utstyrt med berøringsskjerm.

Les anmeldelsen av Saramonic BlinkMe B2 her

Sony FE 16–35 mm F2.8 GM II

I andre generasjon av Sonys vidvinkelzoom i den luksuriøse GM-serien er en femtedel av vekten barbert bort, og det har skjedd noe med den optiske biten.

Les anmeldelsen av Sony FE 16–35 mm F2.8 GM II her

Sony A7CR

Sony A7CR
© Sony

A7CR er en kompakt versjon av det nesten noble A7R V med høy oppløsning. Den nye miniversjonen har den samme bildebrikke med 60,2 megapiksler og det samme intelligente autofokuset som gjenkjenner mennesker, dyr, fugler og så videre.

Les anmeldelsen av Sony A7CR her

Sony A7C II

Dette er verdens minste systemkamera med fullformatbrikke, innebygd bildestabilisator og elektronisk søker.

Les anmeldelsen av Sony A7C II her

Kanskje du er interessert i...