Ricoh WG-50

Det nye kompaktkameraet kan brukes både over og under vann.

© Ricoh

Ricohs nye WG-50 er vanntett ned til 14 meter

Ricohs nye kompaktkamera, WG-50, tåler kulde, trykk og harde støt, og du ta det med ned til 14 meter under vann i to timer.

26. mai 2017 av Kristoffer Engbo

Til feriesesongen kommer Ricoh med det nye hårdføre kompaktkamera WG-50. Det gjør at du kan ta bilder både over og under vann, uten at du trenger å bekymre deg for utstyret.

I forhold til forgjengeren, WG-30, er det blitt enda mer hardført, og WG-50 tåler to timer på 14 meters dyp under vann samt å bli mistet fra 1,6 meters høyde. Dessuten tåler kameraet et trykk på 100 kilo og ti kuldegrader.

Oppløsningen er på 15,9 megapiksler fra en ny bakbelyst cmos-bildebrikke, og som på andre modeller i serien er det seks LED-lys rundt objektivet, og de sørger for lys på de minste motivene, som man kan fange på helt ned til én cm fra frontlinsen.

Kompaktkameraet gjenkenner dyr

Ricoh WG-50

Skjermen på baksiden av Ricoh WG-50 er på 2,7 tommer.

© Ricoh

Ricoh WG-50 har 5x optisk zoom, som tilsvarer 28–140 mm. Ved hjelp av tilbehør kan man montere kameraet på blant annet et sykkelstyre og surfebrett.

Kameraets ansiktsgjenkjenning kan finne opptil 32 ansikter i motivet på bare 0,03 sekunder og justerer blant annet fokus etter dem. Ansiktsgjenkjenningen kan til og med registrere hunder og katter.

Kameraet kommer i salg i slutten av juni. WG-50 fås i fargene oransje og svart, og den veiledende prisen er 2999 kroner.

Kanskje du er interessert i...