Canon EOS R6

Canon EOS R6 er cirka 21 500 kroner billigere enn sin storebror EOS R5, som koster 53 699 kroner.

© Canon

Det nye Canon EOS R6 er som skapt for action

Canon EOS R6 er det mer prisvennlige motstykket til Canon-flaggskipet EOS R5. Kameraet er velegnet for entusiaster som vil være sikre på å komme hjem med skarpe bilder av krevende motiver som sport og natur.

Canon EOS R6 får ikke like mye oppmerksomhet som storebroren sin, Canon EOS R5, som sprenger skalaen for hva et profesjonelt kamera skal kunne gjøre.

Men er du likevel ikke på jakt etter et helprofesjonelt og veldig dyrt kamera, er EOS R6 et godt alternativ for entusiaster med mer moderate behov. 

> Les også: Bør jeg velge speilrefleks eller speilløst systemkamera?

Canon EOS R6 sikrer knivskarpe bilder

Canon EOS R6 er et fullformatkamera som sikrer deg kvalitet i bildene dine, selv når motivet beveger seg fort.

Dessuten kan Canon EOS R6 ta helt opptil 20 bilder i sekundet, og du får mange muligheter for å ta skarpe bilder med de 6072 valgbare autofokuspunktene.

I tillegg kommer Canon EOS R6 med forskjellige tracking-funksjoner som kan fokusere spesielt på enten ansikter, øyne eller dyr, noe som gjør kameraet spesielt godt egnet til blant annet action og portretter.

Det er en CMOS-bildebrikke på 20,1 megapiksler i Canon EOS R6, som er veldig lik den teknologien vi allerede kjenner fra det imponerende Canon EOS-1D X Mark III.

Canon EOS R6 lar deg også filme i 4K-oppløsning med opptil 59.94 bilder i sekundet, og på kameraskjermen får du samtidig hjelp med å se hvilke områder som er over- eller underbelyste.

Canon EOS R6 koster 32 199 kroner. 

> Du kan lese anmeldelsen vår av Canon EOS R6 her.


> Les også: Slik fotograferer du fugler i flukt

Canon EOS R6

Canon EOS R6 kommet også med en ny batteritype som gir deg opptil 14 prosent lengre batterilevetid. 

> Du kan lese anmeldelsen vår av Canon EOS R6 her.

© Canon

Kanskje du er interessert i...