Sony A7S III

Sony A7S III kan ta ti bilder i sekundet, og det kan ta mer enn 1000 i strekk med den høye hastigheten. 

Verdensnyheter i fullformatkameraet Sony A7S III

Sony er klar med tredje generasjon av sine systemkameraer for svakt lys og video i toppkvalitet. Vi har testet Sony A7S III, som byr på flere verdensnyheter.

Sonys A7S-modeller er rettet mot de som skal fotografere og lage videoer i svakt lys eller som ønsker å spille inn videoer i profesjonell kvalitet. Nå lanserer Sony tredje modell i serien, og Sony A7S III har flere verdensnyheter. 

Som noen av de første har vi hatt mulighet til å teste kameraet, og som abonnent på Digital FOTO kan du lese dommen vår her.

Oppløsningen på 12 megapiksler imponerer ikke, men den lave oppløsningen gir større piksler på fullformatsensoren, og det betyr bedre prestasjoner med mindre støy i svakt lys og et stort dynamisk område. 

Sony A7S III bagfra

Lcd-skjermen er berøringsfølsom, så du kan blant annet peke på motivet som kameraets fokustracking skal følge. 

ISO kan stilles inn fra ISO 40 til 409.600, og ved videoopptak skal det dynamiske området kunne dekke mer enn 15 eksponeringstrinn. 

Kameraet har øyefokus, som også kan brukes til video, og det har hele 759 fasedetekterende fokuspunkter som dekker 92 prosent av bildeflaten. 

>Les også: Derfor er et fullformatkamera best

Imponerende søker i Sony A7S III

OLED-søkeren i Sony A7S III er verdens første med vanvittige 9,55 millioner punkter og er ifølge Sony også den største og klareste på markedet. 

Sony A7S III er dessuten det første speilløse kameraet fra Sony med en sidehengslet fleksibel lcd-skjerm. 

Skjermen på Sony A7S III

Skjermen på Sony A7S er 3,0 tommer og kan vinkles i stort sett alle retninger. Den har 1,44 millioner punkter. 

Fullformatkameraet er også verdens første med dobbelte CFexpress A-porter. Minnekort av typen CFexpress A er litt mindre, men raskere enn SD-kort. Du kan imidlertid også bruke de mer vanlige SD-kortene i Sony A7S III.

>Les også: Hva er forskjellen på HD, Full HD, 4K, Ultra HD og HDR?

Her er prisen på Sony A7S III

Videoentusiastene kan velge mellom en rekke formater. Sony A7S III kan ta opp i 4K med opptil 120 bilder per sekund. Kameraet kan ta opp i såkalte 10 bit 4:2:2, som gir optimale muligheter i videoredigeringen, og du kan lagre rå-videoer på en ekstern opptaker. 

Sony A7S III kommer i butikkene i september, og den veiledende prisen er 48 000 kroner. 


Kanskje du er interessert i...