Makoto Nishikura fra Japan har sendt inn dette bildet til Sony World Photography Awards 2018.

En av søkerne til Sony World Photography Awards 2018 er Makoto Nishikura fra Japan, som har sendt inn dette gatefotografiet. 

Gjør 2018 til året der bildene dine blir sett

Et nytt år er i gang, og det er på tide å sette seg noen mål for 2018. Hvis du drømmer om at bildene dine skal bli sett av noen andre enn familie og venner, er det nå du bør slå til.

3. januar 2018 av Kathrine Anker

Hvis 2018 skal bli året du vinner en fotokonkurranse eller ser bildene dine på trykk eller i en utstilling, er det nå du må slå til.

Mange av årets fotokonkurranser legger nemlig deadline tidlig på året. Her har du bare noen av de mange mulighetene du kan gripe i 2018.

Vinn en internasjonal fotokonkurranse

Flamingo fotografert av Pedro Jarque Krebs

En av innsenderne til Sony World Photography Awards 2018 er Pedro Jarque Krebs, som har sendt inn dette bildet.

© Pedro Jarque Krebs

En av verdens største, internasjonale fotokonkurranser, Sony World Photography Awards, har deadline for amatørfotografer i dag. Det er er gratis å delta, og det er mange forskjellige kategorier, for eksempel arkitektur, stilleben, gatefotografering, reiser og natur. 

Hovedvinneren får 25 000 dollar, og det blir både kamerautstyr og andre priser på kategorivinnerne.

Deadline: 4. januar kl. 12.

Se også: Se årets vinnerbilder fra Sony World Photography Awards 2017

Deadline: 12. januar kl. 12.

Få bildene dine utgitt i Nordens største fotoblad

Det beste leserbildet i Digital FOTO nr 1 2018 er et bilde av et ambulansefly under Roskilde Airshow, fotografert av Brian Heidemann.

Brian Heidemann fikk bildet sitt av et ambulansefly på trykk i Digital FOTO nr. 1, 2018.

© Brian Heidemann

Cirka hvert tredje uke kårer vi de beste leserbildene fra digital-foto.no. Bildene kommer på trykk i Digital FOTO med navnet ditt og historien bak bildet. Last opp bildene dine her.

Deadline: fortløpende

Vinn dyre objektiver med bildeserien din

Zeiss Photography Award handler om å tolke et tema med 5 til 10 bilder. I år er temaet “den ufortalte historie,” og det er gratis å delta. Vinneren kan velge Zeiss-objektiver for 12.000 euro, og få dekket reiseutgifter på opptil 3000 euro for et fotoprosjekt. 

Vinnerbildene vil bli utstilt sammen med vinnerne av Sony World Photography Awards på Somerset House i London.

Få bildene dine stilt ut

Nordens største fotofestival, Copenhagen Photo Festival, søker fotografer og fotobaserte kunstnere til soloutstillinger under årets festival i juni. 

De utvalgte fotografene får et utstillingslokale til rådighet, såvel som rådgivning og PR.

Deadline: 6. februar

> Les mer om spennende foto-events her

Slik når du fotomålet ditt

Du kan øke sjansen for å vinne fotokonkurranser og få bildene dine utstilt ved å lære om fototeknikk og bildebehandling i Digital FOTO.

Tegn et abonnement på Digital FOTO og lws bladet nå på smarttelefon eller nettbrett med Wype-appen. Her får du også tilgang til de fem nyeste utgavene av Digital FOTO.

Kanskje du er interessert i...