Lexar
© Lexar

Lexar er tilbake

I fjor la den kjente produsenten av minnekort ned, men Lexar ble reddet, og nå setter produksjonen i gang igjen.

15. august 2018 av Kristoffer Engbo

Lexar har mer enn tjue år på baken og har vært en av de ledende produsentene av blant annet minnekort, minnepinner og kortlesere, men i 2017 var det slutt.

Eieren Micron bestemte seg for å legge ned Lexar. 

Imidlertid ble merket reddet av kinesiske Longsys, som senere på året kjøpte merket og nå har offentliggjort at Lexar vil være i full produksjon og sende ut produkter til butikkene til høsten.

Lexar stiller ut på stor messe

Opp gjennom årene har Lexar blant annet gjort seg bemerket med minnekort som skilte seg ut, innen både kapasitet og hastighet.

Den nye eieren, Longsys, produserer også blant annet minnekort – primært for det kinesiske markedet.

På den store fotomessen Photokina, som arrangeres i Køln fra 26. til 29. september, vil Lexar også være å finne blant utstillerne. 

Redaksjonen anbefaler:
100 tips og kurs for bildebehandling


Har du full kontroll på hvordan du gjør fargene flottere og detaljene skarpere når du redigerer bildene dine? Hvis ikke er det kanskje nå du skal lære deg det.

Digital FOTO har nettopp gitt ut et en ny bok med 100 tips og kurs for Photoshop, Lightroom og Elements. Boken er skrevet slik at det er noe for alle nivåer. Dermed får du glede av den uansett om du er nybegynner eller allerede fotograferer i råformat og redigerer alle bildene dine.

Med boken i hånden kan du enkelt løfte bildene dine til helt nye høyder takket være de grundige trinn for trinn-veiledningene, hvor vi guider deg gjennom de forskjellige funksjonene, justeringsmulighetene og effektene.

Akkurat nå kan du få boken 100 Tips og kurs med to numre av Digital FOTO for bare 49 kroner + porto. Til sammen 98 kroner. Les mer om boken her.

Kanskje du er interessert i...