Ny fastvare til Canon-speilreflekser

Oppdateringer sørger blant annet for raskere tilgang til UDMA 7-kort.

31. mai 2011

Det er alltid lurt å holde speilreflekset trimmet og oppdatert med den siste nye fastvaren, da den både retter feil og kan forbedre kamerafunksjonene.

Det er nettopp kommet to nye fastvarer til Canon EOS 5D Mark II og Canon EOS-1D Mark IV, som begge forbedrer hastigheten til både å skrive til og lese fra UDMA 7-kompatible CF-kort. Versjon 2.0.9 til 5D Mark II retter også en feil hvor bildestabiliseringen på objektivet ikke virket hvis man hadde satt brukerinnstillingen C.Fn III-2 til 5: IS start, og objektivet ikke hadde en AF-stoppknapp. Du kan hente den nye oppdateringen her.

Den nye fastvaren til Canon EOS-1D Mark IV retter dessuten et problem hvor man ikke kunne ta opp video på et CF-kort med mer enn 32 gigabyte, som hadde begrenset med ledig plass igjen. Finn den nye versjonen 1.10 her.

Tidligere i mai kom det også en oppdatering til Canon EOS 600D, som retter to feil. Dels er skjermguiden til å bruke digital zoom til video blitt utdypet, og dels oppstår ikke lenger det problemet at datamaskiner i sjeldne tilfeller ikke kunne gjenkjenne kameraet når det ble koblet til med usb. Hent den nye versjon 1.0.1 her.

Kanskje du er interessert i...