Apple klar med nytt fotoprogram

Apple har lansert en ny oppdatering til operativsystemet OS X Yosemite, som inneholder det helt nye programmet Photos til bildebehandling.

13. april 2015

Bruker du Mac, kan du glede deg over Apples nyeste oppdatering av operativsystemet OS X Yosemite. I versjon 10.10.3 får du nemlig muligheten for å bruke det etter- lengtede programmet Photos til bildebehandling. Programmet erstatter både Aperture og iPhoto, og det er designet til å fungere bedre sammen med firmaets mobile produkter.

Brukersnittet i Photos minner ganske mye om det som finnes i det mobile operativsystemet iOS 8, og det har de mest nødvendige verktøyene til bildebehandling, organisering og deling. Man kan se igjennom bildene sine ut fra blant annet tid og sted. I tillegg er det mulig å utføre lynrask bildebehandling med bare ett enkelt klikk. Under overflaten finnes det mange avanserte muligheter, som også gjør programmet attraktivt for entusiaster. Har du Aperture eller iPhoto allerede, kan du enkelt overføre bibliotekene til Photos. Integrasjonen med iCloud skal dessuten være optimert.

Kanskje du er interessert i...