Videopakken “I dybden med Lightroom"

Den nye videopakke er laget av gjengen bak Digital FOTO og består av 10 episoder.

© Digital FOTO

Ny stor videopakke gjør deg enda bedre i Lightroom

Vi har laget en ny videoserie på ti episoder, hvor du lærer deg å få fram flere detaljer i bildene dine, perfeksjonere fargene, forbedre komposisjonen og mye mer, så du får enda mer ut av bildene dine.

12. november 2019 av Kristoffer Engbo

Tidligere i år kom den store videopakken vår “Grunnkurs i Lightroom”, hvor vi går gjennom alle de grunnleggende funksjonene i det omfattende bildebehandlingsprogrammet.

Nå er vi klare med oppfølgeren, der Digital FOTOs ekspert viser hvordan du får mer ut av bildene dine med noen av de mer avanserte funksjonene i Lightroom.

Også den nye pakken, “I dybden på Lightroom”, består av 10 episoder, og vi ser blant annet på de gode verktøyene i Develop-modulen i programmet.

>Les også: 5 triks i Lightroom gjør deg raskere

Slik får du flottere bilder i Lightroom

Vi viser hvordan du kan justere deler av bildene uten å påvirke resten av dem, ved hjelp av verktøyene Graduated Filter, Radial Filter og Adjustment Brush, og du kan se hvordan du tilpasser verktøyene slik at justeringene dine blir helt nøyaktige.

Panorama-funksjonen i Lightroom

Vi går blant annet gjennom de forskjellige metodene du kan bruke, når du vil sette sammen flere bilder til et panorama-bilde.

© Digital FOTO

Vi viser også hvordan du kan få flottere komposisjon ved å beskjære med funksjonen Crop Overlay, og vi gir deg et smart triks som gjør det enklere å fjerne flekker og lignende i bildene dine med verktøyet Spot Removal.

I andre av de ti videoene går vi for eksempel gjennom avansert fargejustering i panelet HSL, og Digital FOTOs ekspert viser også hvordan du konverterer godt til svart-hvitt.

Slik ser du videopakken om Lightroom

Som med videopakken med “Grunnkurs i Lightroom” er de 10 nye epsidodene i “I dybden på Lightroom” en del av Fordelssonen, som er det digitale universet vårt for abonnenter.

Du må altså abonnere for å se de 10 episodene av ”I dybden på Lightroom”. I Fordelssonen får du som abonnerer også mange andre videoer om kamerateknikk, bildebehandling og fotografering, og du finner også gratisprogrammer, e-bøker og mye annet.

Klikk her for å se kurset “I dybden på Lightroom”.

Vil du se “Grunnkurs i Lightroom”? Da klikker du her.

Kanskje du er interessert i...